2777
2789

چه دل خجسته ای داری؟ بابا مگه یه پیامک دادن چقدر سخته از یه روز قبل.

آدم هست همه تو اون خونه شاغلن خسته ان نمیتونن بدون هماهنگی 

آدم هست بچه کوچیک و شیطون داره خونه اش شاید اون لحظه کثیفه 

آدم هست شاید یه مشکلی داره ذهنش درگیره چیزیه نمیتونه راجب شوهر خاله ی جاری زن داداش سابقت غیبت کنه. 

من اگه یکی برای بار دوم سوم بخواد سر زده ساعت بد بیاد برق روشن تلویزیون روشن درو باز نمیکنم. 

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

برا من یبار سر زده سر ظهر دوست همسرم اومد همسرم اوردش خونه چون از راه دور اومده بود کار داشت تو شهر ...

تربیت و شعور در وجودتون موج میزنه 💗🌷

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم حرفاتون درسته ولی شده از همه لحاظ شرایطتون اوکی باشه و یکی بیاد خونتون بهش بی محلی کنید یا ...

نه والا مگه مرض داریم 

ولی ۹۹٪ بی موقع بوده تجربه خونه خودم و خونه مادر پدرم !وقتی انتظار نداری کلی هم شرمنده میشی هم اونا موذب 

حداقل تو اطرافیان ما که باید برای مهمون سنگ تموم بذاری وگرنه انگار زدی تو گوشش اینجوریه ، وگرنه من دوستام خابم جواب تلفن نمیدم میان زنگ خونه رو میزنن راحتم هرجور باشه خونه ولی فامیل انتظار داره کلی حرفم پشتمون زدن با اینکه دوباره خودمون دعوت کردیم جبران کنیم 

چه دل خجسته ای داری؟ بابا مگه یه پیامک دادن چقدر سخته از یه روز قبل.آدم هست همه تو اون خونه شاغلن خس ...

نمیتونم با کسی بد باشم 

حرفاتون قابل احترامه خوشگلم

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

حالا خدایش میخاید سرزده برید حال طرف هم درک بکنید من خودم خیلی بمهمون احترام میزارم ولی خاهرشوهرا درکم نمیکنن با بچهاشون زیاد میان بچهاشونم پسرن خیلی شیطونن همه چیزا رو بهم میریزن منم یه ماهه زایمان کردم با سه تا بچه و نی نی نقنقو خیلی اذیتم

تو پولدار هستی دلیل نمیشع همه مث تو باشن.یکی نداشته باشه چی؟مهمون گاوی ک شعورش نمیرسه توی این گرونی ...

عزیزم شما منو میشناسی 

که میگی پولدار هستم؟!

ما هم مثل همین مردمیم نه پولدار نه فقیر 

درضمن بحث پولداری نیست 

بحث غذا و...هم نیست 

ولی احترام واجبه

حالا خدایش میخاید سرزده برید حال طرف هم درک بکنید من خودم خیلی بمهمون احترام میزارم ولی خاهرشوهرا در ...

شما حق داری عزیزم💗

بهشون تذکر بده خب

خب عزیزم شما پولدارید سریع جوجه وکباب میذارید الان خیلیها به خرج زندگی خودشون موندن بعدم خیلی بی ادبیه سرزده بری خونه کسی من اگه بخوام کسی بیادخونم قطعا خودم دعوتش میکنم اما یه مهمون بیشعور دارم که خودش زنگ میزنه میگه میخوام بیام خونتون جمعه هاروز تعطیل که منو خانواده دوست داریم کنارهم باشیم فیلم ببینیم راحت باشیم بیشتربخوابیم واستراحت کنیم میادمزاحم میشه کلا من ازمهمون سرزده وکسی که خودشو دعوت کنه خوشم نمیاد 

شما حق داری عزیزم💗بهشون تذکر بده خب

نمیشه کهدبیرون کنم خودشون باید درک کنن میبینن چقد خستم بعد شوهرمم خونه نیست کلافه میشم وقتی میان حالا میان کمک بدن بچهاشون کنترل کنن نیاز به ارامش دارم

خب عزیزم شما پولدارید سریع جوجه وکباب میذارید الان خیلیها به خرج زندگی خودشون موندن بعدم خیلی بی ادب ...

چرا همش میگید پولداااررررین؟؟؟

من کی گفتم پولداریم 

چرا حرف درمیارین خب 

من منظورم بیشتر احترام و... هست 

حالا شما هم عقیده خودتون رو دارین و براتون احترام قائلم

عزیزم شما منو میشناسی که میگی پولدار هستم؟!ما هم مثل همین مردمیم نه پولدار نه فقیر درضمن بحث پولداری ...

وقتی میگی کمترین غذایی ک میدی کباب هستش پس پولش رو داری.اون احترام سرش نمیشه موقعیت طرف در نظر نمیگیره چرا باید بهش احترام بزاریم؟!

نمیشه کهدبیرون کنم خودشون باید درک کنن میبینن چقد خستم بعد شوهرمم خونه نیست کلافه میشم وقتی میان حال ...

بعضیا اصلا درک ندارن

وقتی میگی کمترین غذایی ک میدی کباب هستش پس پولش رو داری.اون احترام سرش نمیشه موقعیت طرف در نظر نمیگی ...

مگه کباب چیه که ربط به پولدار بودن داشته باشع