2777
2789
عنوان

کی زندگیش اینطوریه

154 بازدید | 16 پست

خودشه و بچه هاش یا کارشه  یا کلاساش 

کلا سرش تو لاک خودشه دغدغه بقیه رو نداره  دخالت نمیکنن ونمیکنه تو زندگی بقیه 

بفکر پیشرفت خودشه 

بنظرم خیلی باکلاسه 

کسی هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2327170

خواهر شوهر دومیم این طوریه 

به نظرم این طور آدما با شخصیت و با شعورن

خواهر شوهر منم دلسوزی نا به جا نداره که اسمش میشه همون دخالت از نظر ما

تمام ذهن و فکرش پیشرفت بچه هاشه و البته خودش

همیشه هم مورد احترام من و بچه هام هست

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

من....

شوهرم با وجود بعضی اخلاقای بدی که داره خیلی مقیده که غیبت کسی رو نکنیم کلا پشت سر کسی حرف نمیزنه

درنتیجه منم مثل خودش شدم ؛از طرفی با خیلیا هم رفت وآمد نداریم برا همین سرمون تو لاک خودمونه

حتی اگه خونه کسی هم بریم دنبال حاشیه و اینجور مسائل نیستیم

از خودت وزندگیت میگی چ‌مزیت هایی داره

من کلا از اول فرد درونگرایی بودم 

الان دارم خودمو برای یه آزمون مهم آماده میکنم 

کل هفته داخل کتابخونه ام 

برگردم خونه هم استراحت میکنم 

و معمولا فیلم میبینم 

داخل گروه های خانوادگی تلگرام فعالیت نمیکنم اغلب ( مگر تبریکی چیزی) 

فقط در حد نیاز با اقوام ارتباط میگیرم 

سال قبل که کار میکردم هم با همکارا اغلب رسمی بودم 

ولی خب یکسری دوستانی هم دارم ( که نه همکارام میشناسند و نه فامیل) اونجا از نظر روحی ـروانی خودمو تخلیه میکنم و تو جمع شون شوخی میکنم و میگم و میخندم 

برای اینکه این طوری باشی خودتو مشغول کن شاغل شو حرفه یا هنری یاد بگیر از بس درگیر کارت میشی مشکلات بقیه فراموش میکنی

غصه الکی کسی نمیخوری دلسوزی زیاد برای کسی نمیکنی که بعدها ادم بده بشی

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی