دخترکمممn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 183 عنوان قرص لتروزول و آمپول اچ سی جی 146 بازدید | 41 پست لطفاً هرکی اطلاعی داره بگه من باوجود فولیکول خوب که ۱۹ بود دکتر گفت خیلی خوبه تاحالام توباروری مشکلی نداشتم شوهرم اسپرمش خیلی خوبه ، آمپول زدم اقدام کردم ولی نشد ،اخه چرا چ دلیلی میتونه داشته باشه پس 1404/08/15 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گربه_داشتم عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 201 منم سالمم شوهرمم حتی ای یو ای هم کردم امپول و قرص همه چیز استفاده کردم نمیدپنم چرا نمیگیره خدایاشکرت ❤️
دخترکمممn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 183 منم سالمم شوهرمم حتی ای یو ای هم کردم امپول و قرص همه چیز استفاده کردم نمیدپنم چرا نمیگیره آی یو آی چجوریع
سازنده_سایت عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 6706 😭😭 چرا ما باردار نمیشیم بعد اونایی که بچه نمیخوان با هوا باردار میشن
دخترکمممn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 183 ماه های بعد اقدام کن تو هر سیکل شانس باروری ۳۰ درصده کلا دکتر بخاطر جنسیت گفته بود سه روز پشت هم ، یه سوال دارم توی این سه روز فقط باید یک دفه باشه یا بیشتر ؟
گربه_داشتم عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 201 آی یو آی چجوریع اسپرمشوهرم رو گرفتن سالم هاشو نگه میدارن بعد هم تزریق کردن داخل رحمم خدایاشکرت ❤️
دخترکمممn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 183 😭😭 چرا ما باردار نمیشیم بعد اونایی که بچه نمیخوان با هوا باردار میشن من یه دختر دارم سقط هم قبلاً کردم ، الان برای دومی دارم اقدام میکنم تاحالا ازاین چیزا مصرف نکرده بودم فک نمیکردم باوجود این چیزا نشه ،شما چی کارا کردی
گربه_داشتم عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 201 ۸ ماهه تو اقدامم واقعا خسته شدم خدا صبر بده ب اونایی که چندین ساله بچه ندارن خدایاشکرت ❤️
دخترکمممn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 183 اسپرمشوهرم رو گرفتن سالم هاشو نگه میدارن بعد هم تزریق کردن داخل رحمم فرقش با آی وی اف چیه؟ پس چرا نگرفته وقتی سالمه؟ تغذیتم درست انجام میدی؟
دخترکمممn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 183 ۸ ماهه تو اقدامم واقعا خسته شدم خدا صبر بده ب اونایی که چندین ساله بچه ندارن من تازه اولین ماهه شروع کردم ، غصه نخور انشالا میشه ، توام ازاین داروها خوردی ؟لتروزول یا کلومیفن ازاین چیزا
گربه_داشتم عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 201 فرقش با آی وی اف چیه؟ پس چرا نگرفته وقتی سالمه؟ تغذیتم درست انجام میدی؟ نخ ای وی اف نرفتم نمیدونم ربطی ب تغذیه نداره ۴۰ درصد الان زن ها نازا هستن دکتری که میرم چند ساعت طول میکشه نوبتم برسه همه هم میگن سالمیم نمیشه خدایاشکرت ❤️
گربه_داشتم عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 201 من تازه اولین ماهه شروع کردم ، غصه نخور انشالا میشه ، توام ازاین داروها خوردی ؟لتروزول یا کلومیفن از ... ن ب من قرص نداد ب کسی قرص میده که کیست و فیبروم داشته باشه احتمالا کیست داری خدایاشکرت ❤️
سازنده_سایت عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 6706 من یه دختر دارم سقط هم قبلاً کردم ، الان برای دومی دارم اقدام میکنم تاحالا ازاین چیزا مصرف نکرده بود ... یکساله ازدواج کردم ۶ ماهه اقدامم ولی نمیشه پریودم نامنظمه ولی آزمایش هورمونی و سونوگرافی دادم همه سالم بود فقط گفت رحمت دوشاخه