لطفاً هرکی اطلاعی داره بگه من باوجود فولیکول خوب که ۱۹ بود دکتر گفت خیلی خوبه تاحالام توباروری مشکلی نداشتم شوهرم اسپرمش خیلی خوبه ، آمپول زدم اقدام کردم ولی نشد ،اخه چرا چ دلیلی میتونه داشته باشه پس
۸ ماه تو اقدامم ۳ ماه اقدام کردم نشد ترسیدم رفتم دکتر ۳ ماه پشت سر هم امپول زیر جلدی داد زدم نشد ماه ...
خیلی داری عجله میکنی ، دوست من بعد دوسه سال بهش گفتم برو ازاین کارا کن میگفت نه نمیرم باید طبیعی بشه خودش ،اصلاناراحت میشد میگفتی ازاین کارا کن، از همون لتروزول استفاده کرد موقع تخمک گذاری اقدام کرد بالاخره گرفت الآنم بچش دوسالشه، عجله نکن هرکاری میگن نکن هی آسیب نزنی به خودت، یه نظر هم برات دارم تو پریودت سه روز اول تخم هویج بخر دم کن بخور مثل دمنوش ۵۰ گرم روزی ، تمیز میکنه رحمو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی داری عجله میکنی ، دوست من بعد دوسه سال بهش گفتم برو ازاین کارا کن میگفت نه نمیرم باید طبیعی ...
هیچ عجله ای ندارم بعد ۵ سال اقدام کردم ولی وقتی رفتم دکتر انقدر انقدر نازا بود اصلا مغزم سوخت منم میخوام زود تموم شه این پروسه بچه چون رفته رفته میمونه بدتر بدتر میشه شرایط رحم و تخمدان براهمین