2777
2789
عنوان

بچه ها انگشترم گم شده لطفا بیاین

172 بازدید | 27 پست

خیلی ناراحتم 

نمیدونم بیرون جا گذاشتم 

رفته بودم جایی، رفتم دستهام رو شستم 

بعدش اصلا یادم نمیاد انگشترم رو درآوردم یا نه

اومدم خونه، فرداش 

رفتم انگشترم رو بردارم دیدم نیست 

زنگ زدم اونجا که بودم ، گفتن اینجا نیست 

حالا نمیدونم راست گفتن یا نه

توروخداااا دعام کنین انرژی  بفرستین 

پیدا بشه 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هروقت یه چیزی گم بشه روسری میندازم سرم یه گوششو گره میزنم سریع پیدا میشه

الان انجام میدم 

خداکنه پیدا بشه

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

خیلی حس بدیع منم چند وقت پیش رفتم خیابون برگشتم انگشترم نبود حتی یادم نمیومد کجاست دیگه همجارو زیر رو رو کردم نبود بعد دوهفته خودش پیدا شد ایشالا که بر شمام پیدا بشه

خیلی حس بدیع منم چند وقت پیش رفتم خیابون برگشتم انگشترم نبود حتی یادم نمیومد کجاست دیگه همجارو زیر ر ...

ااا چه خوب 

خداروشکر 

من چند روزه افسرده شدم 

خداکنه معجزه بشه پیدا بشه

مال شما کجا پیدا شد

ااا چه خوب خداروشکر من چند روزه افسرده شدم خداکنه معجزه بشه پیدا بشهمال شما کجا پیدا شد

بر من افتاده بود زیر در اتاق خواب که خیلیم شانسی دیدمش زیاد بهش فکر کن اگه خونه باشه حتما پیدا میشه

بر من افتاده بود زیر در اتاق خواب که خیلیم شانسی دیدمش زیاد بهش فکر کن اگه خونه باشه حتما پیدا میشه

مشکل اینجاست اصلا نمیدونم یادم نمیاد

وقتی وارد خونه شدم دستم بود یا نه

منم دقیقا مثل شما یادم نمیومد، حلقه به دستت چفت بود؟ جایی دستتو شستی بیرون بودنی؟

بله آرایشگاه بودم 

دستام رو شستم 

اصلا اصلا یادم نمیاد اون لحظه درآوردم یا نه

کاملا توی انگشتم چفت بود

بله آرایشگاه بودم دستام رو شستم اصلا اصلا یادم نمیاد اون لحظه درآوردم یا نهکاملا توی انگشتم چفت بود

معقول هم نیست که در بیاری عادت داشتی دستت و شستنی در بیاریش؟ از آرایشگاه هم یک سوال بکن

معقول هم نیست که در بیاری عادت داشتی دستت و شستنی در بیاریش؟ از آرایشگاه هم یک سوال بکن

نه معمولا درنیاوردم 

زنگ زدم پرسیدم گفتن اینجا نیست 

دیگه نمیدونم

راست بود یا نه

نخندیا ولی فااال هم گرفتم گفت کسی یا چیزی که ازت رفته برمیگرده 

سوره مزمل رو بخون