2777
2789
عنوان

بچه ها انگشترم گم شده لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 27 پست
بهش فکر نکنی خودش پیدا میشه اگه خونه باشه

خداکنه خونه باشه

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد جدیدا همه طلا گم میکنن 🫠 من هیچی ندارم طلا. بدلیجات دارم ولی همونم گم کنم کلی ناراحت میشم 🫠🥲 ...

چون منم چیزی جز این انگشتر نداشتم خیلی ناراحتم 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

خونه رو دقیقا تک به تکککک بگرد،من خودم موقع جنگ اینجوری شده بودم فقطم انگشترم،کرم میزدم درمیووردم دیگه یادم میرفت نصف شب تو خواب یادم میفتاد پامیشدم با چراغ گوشی خونه رو میگشتم هی میگفتم نکنه تو ماشین دراووردم گذاشتم رو مانتو موقع پیاده شدن افتاده خیابون،یا نکنه رفتیم فلان جا دراووردم گم شد،اون تایم خیلی با انگشترم بازی میکردم هی درمیاووردم میکردم تو دستم یهو میدید دراووردم یادم رف ،باورت میشه من قشنگ ۲۰ روز هرروز همینجوری بود،همیشه هم نصف شب تو خواب یادم میفتاد

خونه رو دقیقا تک به تکککک بگرد،من خودم موقع جنگ اینجوری شده بودم فقطم انگشترم،کرم میزدم درمیووردم دی ...

دقیقا مثل من

انرژی مثبت بفرست لطفا 

پیدا بشه🌺🙏

الهی بگردمت انشا...پیدا میشه 🥲🙏🏼

مرسی عزیزم از دعای خوبت

پیدا میشه عزیزم مطمئن باش،فقط خونه و وسایلا و کیفتو جیب لباساتو کامللل بگرد

واای فدات بشم مرسی🌺🙏🌺

برا منم یه بار گم شده بود منتها تو خونه بعد چون اونشب خونمون تولد بود همش فکر میکردم کسی برداشته ولی ...

خداروشکر پیدا شد برلی شما‌

منم رفتم سرویس بهداشتی دستام رو شستم، آرایشگاه بود.

حالا نمیدونم اونجا درآوردم یا نه 

نمیدونم خونه اومدم دستم بود یانه

آرایشگاه گفت اینجا نمونده

یه نفر بعد از من رفت سرویس 

همه ش میگم نکنه اون برداشته

اخه بعدش همه ش نگاهم میکرد لبخند میزد

نمیدونم دچار توهم شدم

چم شده

صلوات فرستادم عزیزم انشالا پیدا میشه پیداش کردی بگو بهمون خوشحال شیم

حتما عزیزم.

ممنونم بابت محبتت🌺🙏🌺