2777
2789
عنوان

چند روز بعد عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 23 پست
حالا خندیدن که نه ولی یه نیمچه لبخند با دهن گرفته عیبی نداره

اره دیگ زیاد نمیخندم بی صدا در حد این که لبامو میگیرم و گچ هست هنوز رو بینیم و آروم صحبت میکنم 

اما نگرانم چون خیلی جاها نوشتن که خنده و حرف زدن باعث بد فرمی میشه 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

روزی که تامپون در آورد نفس کشیدم الان با سرم میزنم توی بینی اما خب کامل نمیره تا ته که بعدش هم خونی ...

باید با قدرت سرنگ ابو تو بینت خالی کنی لخته های خونی بیاد بیرون راهش باز بشه

نه صحبت کردن تاثیری نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با پمادی که میده بزن به بخیه ها

هنوز پانسمان و گچ هست روش و نداشته 

منظورم این بعد شست و شو با گوش پاک کن و وازلین توی بینی رو چرب کنم؟

هنوز پانسمان و گچ هست روش و نداشته منظورم این بعد شست و شو با گوش پاک کن و وازلین توی بینی رو چرب کن ...

نه وازلین نکنی تو دماغتا

به من دکتر یه پماد داد فقط جای بخیه بیرونو چرب میکردم تا یه ماه بعدش ترمیم کننده زدم رو جاشون

نه وازلین نکنی تو دماغتابه من دکتر یه پماد داد فقط جای بخیه بیرونو چرب میکردم تا یه ماه بعدش ترمیم ک ...

ترمیم کننده ات چی بود عزيزم راضی بودی؟

ترمیم کننده ات چی بود عزيزم راضی بودی؟

اوِن بود گلم

اره راضی بودم ولی پوسته خودت چطوره؟مثلا جای جوشت چن وقت رو صورتت میمونه؟اگه جاش خیلی موند ینی کلاژن پوستت کمه یکم دیر خودشو ترمیم میکنه ممکنه یکم جاش بمونه ولی اگه نه جاش نمیونه زیاد