بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 34206 عنوان تو فلافل چه سبزی هایی میریزن 70 بازدید | 10 پست هرکی یه دستور میگه یکی میگه سیب زمینی آب پز بریز یکی میگه وسط نان باگت... یکی میگه گشنیز جعفری...شویدبهترین دستور کدومهمادر خودم بدون سبزی و سیب زمینی درست میکنه و عالیهاما مال شهرای دیگه خوردم سبزی توشه خوشم اومده ولمون کن دیروز | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبوترتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 585 یه سیب زمینی آب پز بزنی خیلی خوشمزه تره و نرمتر گشنیز جعفری سبزیش
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10845 من با این مواد درستش میکنم : نخود سیب زمینی خام پیاز چند حبه سیر تخم مرغ آرد بکینگ پودر جعفری نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و ادویه کاری و پودر انبه مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 34206 یه سیب زمینی آب پز بزنی خیلی خوشمزه تره و نرمتر گشنیز جعفری سبزیش ممنونم ولمون کن
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 34206 من با این مواد درستش میکنم : نخود سیب زمینی خام پیاز چند حبه سیر تخم مرغ آرد بکینگ پودر جعفری نمک و ... ممنونم مادرمم پودر انبه میریزه خوش عطر میشه. ولی تخم مرغ و اصلا تو فلافل نمیریزن ولمون کن
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 34206 من با این مواد درستش میکنم : نخود سیب زمینی خام پیاز چند حبه سیر تخم مرغ آرد بکینگ پودر جعفری نمک و ... جعفری و خودت خورد میکنی میریزی تو مواد یا با نخود ها چرخ میکنی؟ ولمون کن
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10845 ممنونم مادرمم پودر انبه میریزه خوش عطر میشه. ولی تخم مرغ و اصلا تو فلافل نمیریزن من یه دونه کوچیک برا منسجم شدن موادش میزنم خیلی خوب میشه طعمش هم اصلا معلوم نیست مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10845 جعفری و خودت خورد میکنی میریزی تو مواد یا با نخود ها چرخ میکنی؟ من همیشه جعفری خرد شده تو فریزر دارم برا سوپ ، یکی دو قاشق غذا خوری آخر سر وقتی میخوام ادویه ها رو اضافه کنم میریزم . مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 34206 من همیشه جعفری خرد شده تو فریزر دارم برا سوپ ، یکی دو قاشق غذا خوری آخر سر وقتی میخوام ادویه ها رو ... ممنون عزیزم ولمون کن
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10845 جعفری و خودت خورد میکنی میریزی تو مواد یا با نخود ها چرخ میکنی؟ خیلی خیلی ریز خرد کن آخر سر اضافه کن به مواد فلافل . تو چرخ گوشت نریزی سبزی رو خراب میشه مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 34206 خیلی خیلی ریز خرد کن آخر سر اضافه کن به مواد فلافل . تو چرخ گوشت نریزی سبزی رو خراب میشه خوب شد گفتی مرسی ولمون کن