2777
2789
عنوان

تو فلافل چه سبزی هایی میریزن

70 بازدید | 10 پست

هرکی یه دستور میگه یکی میگه سیب زمینی آب پز بریز یکی میگه وسط نان باگت... یکی میگه گشنیز جعفری...شوید

بهترین دستور کدومه

مادر خودم بدون سبزی و سیب زمینی درست میکنه و عالیه

اما مال شهرای دیگه خوردم سبزی توشه خوشم اومده

ولمون کن 

من با این مواد درستش میکنم : 

نخود 

سیب زمینی خام 

پیاز 

چند حبه سیر 

تخم مرغ 

آرد 

بکینگ پودر 

جعفری 

نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و ادویه کاری و پودر انبه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با این مواد درستش میکنم : نخود سیب زمینی خام پیاز چند حبه سیر تخم مرغ آرد بکینگ پودر جعفری نمک و ...

ممنونم  مادرمم پودر انبه میریزه خوش عطر میشه. ولی تخم مرغ و اصلا تو فلافل نمیریزن

ولمون کن 

ممنونم مادرمم پودر انبه میریزه خوش عطر میشه. ولی تخم مرغ و اصلا تو فلافل نمیریزن

من یه دونه کوچیک برا منسجم شدن موادش میزنم خیلی خوب میشه طعمش هم اصلا معلوم نیست

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

جعفری و خودت خورد میکنی میریزی تو مواد یا با نخود ها چرخ میکنی؟

من همیشه جعفری خرد شده تو فریزر دارم برا سوپ ، یکی دو قاشق غذا خوری آخر سر وقتی می‌خوام ادویه ها رو اضافه کنم میریزم . 

جعفری و خودت خورد میکنی میریزی تو مواد یا با نخود ها چرخ میکنی؟

خیلی خیلی ریز خرد کن آخر سر اضافه کن به مواد فلافل . تو چرخ گوشت نریزی سبزی رو خراب میشه