الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره سه ماه هست میرم ولی این ماه یکم دستم مو در آورده ولی نازک بود دستم راضی نبودم باید مو های کل بدنت کلفت باشه که جواب بگیری ماه بعدی که میشه ۴ ماه میره میگم خیلی درجه شو زیاد کن که دیگه اصلا بسوزه رشد نکنه اینم بگم خیلی من درد داشتم میخواستم جیغ بزنم بار اول😂🤦🏻♀️🤣
فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه
آره خیلی ولی در کل اینم بگم موهای بدن من مثل دستم و و کودی کمرم نازک هستن تاثیر آنچنانی ندیم زیاد با ژلت قبلا نمی زدم ولی الان میزنم که پر تر شه برم 😘🥰 که برای شما هم نتیجه مورد دل خواه تو بده گلم و لذت شو ببری از جلسه اول ریزش میکنه موها بعد میاد قبلش شیو میکنی میری لیزر من واقعا راضیم ولی خب مشکلم اینه موهای بعضی نقاط بدنم نازک هست متاسفانه 🤦🏻♀️😐🥲😭
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه
مال من رولی بود عالیه مرسی قشنگم منم به شما پیشاپیش تبریک میگم مبارک باشه انشالله نتیجهای عالی بگیری 🙏🏻💗
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای همین دیگه 😭🤦🏻♀️ میریزه هاا لیزر هم جواب میده ولی خب بازم جای هایی که کلفت ترن زودتر تاثیر داره و نتیجه شو میبینی مبارک باشه 💓
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم جاهایی که ضخیم تره میخوام برم.دست پا بیکینی پایین نافمم یکم ضخیمه موهاش😅بقیه جاها که نازکه میگ ...
هااااا منم 😐 گفتم میخوام فول بادی کنم خانم گفت لخت شو واییییییییی خدا مردم رون مو که دید گفت نازک هست گودی کمرم رو هم دید بازم گفت نمیشه الان دیگه با ژلت میزنم شون🤦🏻♀️ بیکینی روم نمیشه برم😂😐
1
5
10
15
20
25
30
35
40