2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه حساسیت داشتم به ژیلت گلم.ولی خب مجبورم پس.بین جلسات دوباره موها در میاد؟یا تا جلسه بعدی نیاز نیس ...

منم حساست شدید و وحشتناک داشتم..

ولی موهات از بین بره و شیو نکنی دیگه کم کم درست میشه. ن خارش ن حساسیت و جوش نمیمونه.

آره ولی تیکه تیکه و نازک

من تا جلسه بعد شیو نمیکردم

ولی فک کنم تو اون فاصله یکبار میتونی شیو کنی.. شیو نامحدود ممنوعه.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

ممنونم.شما دستگاهتون چیبود

تیتانیوم دستگاهش سیاهه رنگش

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

مرسی گلم.بین جلسات لیزر رشد موها چطوره؟نیاز به شیو هست بین جلسات؟

بستگی داره،بعضیا از جلسه اول دیگه رشد ندارن بعضیا دارن و کم کم به مرور کمتر میشه،مخصوصا پا زودتر نتیجه میده و معمولا بین جلسات نیازی به شیو نداره

کلا بیشتراز ۲ بار هم نباید شیو کنی بین جلسات

چون مدت زیادیه پودر موبر میزنم نه زیاد ضخیم نیست

عالیه زود جواب میگیری

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

رشد مو خیلی کم میشه نهایت لازم باشه یکی دوبار در ماه شیو کنی اواخر دوره دیگه فقط قبل لیزر باید ژیلت ...

چه خوب😍شنیدم بین جلسات شیو نکنم بهتره درسته؟فقط شب قبل لیزر شیو کرد زودتر نتیجه میده

مرسی گلم.بین جلسات لیزر موها رشدشون چطوره ؟نیاز به شیو هست؟

برای من که از جلسه اول ریزش کامل داشت بعد جلسه دوم یا سوم اصلا چیزی نبود ک شیو‌کنم نیاز نبود.اما خانمه میگفت بهتره ک شیو‌کنید مو‌زیرپوستی نگیرید‌اما من اینکار نکردم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
منم حساست شدید و وحشتناک داشتم..ولی موهات از بین بره و شیو نکنی دیگه کم کم درست میشه. ن خارش ن حساسی ...

مرسی گلم از همون ابتدای لیزر کردن همه جای بدن موهاش کم و نازک میشه؟حتی بیکینی؟