2777
2789
من چندین سال درگیر لیزر بودم...چون تنبلی تخمدان هم دارمولی الان اخرین دستگاهی که جواب داد واسم الکس ...

تنبلی تخمدانتون تا چه حده؟پریودی نامنظم و رویش موی مردونه داشتین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلی😘پس رولی هام درد دارن؟😅

بار اول اره 🤦🏻‍♀️🤣خدا من میخواستم بمیرم تا حالا نرفته بودم نمیدونستم ولی خب نتیجه شو دیدم کیف کردم🥰😍🤩🥳

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

بنظرتون منم فول بادی انتخاب نکنم؟

برو اول با اپراتور صحبت کن نگاه کنه به ضخامتش ببینم چی میگه من اصلاح نکرده نشونش دادم که تشخیص بده چون توی کار شون اونا حرفه ای هستن بلدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

مبارکه مبارکه به خوشی استفاده کنی🤭😍

مرسی نفس 🌺💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی مهربون از راهنماییت

خواهش میکنم قلب 💙🫂🍂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تنبلی تخمدانتون تا چه حده؟پریودی نامنظم و رویش موی مردونه داشتین ؟

اون موقع اره اصلا بدون قرص و امپول پریود نمیشدم

ولی الان تقریبا ۳ ساله دیگه دارو مصرف نمیکنم منظمه