2777
2789
عنوان

بعد از ده سال هنوز به غربت عادت نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 66 پست

کشور دیگه ای که نرفتی سالی چند بار برو خانوادتو ببین 

خوب نیست آدم اینقدر وابسته باشه و عذاب بکشه

دور زمونه عوض شده الان دیگه سر تا سر دنیا مهاجرت میکنن

کشورهای جدید رو زندگی میکنن و تجربه می‌کنن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری؟من خیلی دوس دارم برم شهر غریب زندگی کنم

نگو این حرفو خدا برای دشمن آدم نیاره بخدا سخته مثل این میمونه یه تکه از وجوت گم شده هر لحظه و هر ثانیه حسش میکنی

من آرزومه جای تو بودم

خب اتفاقا منم ادم درونگرام و الانم که برگشتم تو یک طبقه سوئیت مانند بالای خونه پدر مادرم تنها زندگی میکنم چون نمیتونم با بقیه یکجا باشم. دیگه عادت ندارم به جمع. واقعا تنهایی نعمت بزرگیست

منم دورم و عصر خیلی دلم گرفته بود زدم پیاده روی و یکم خرید که سرگرم بشم اما نشدم اومدم خونه زار زدم ...

بمیرم درکت میکنم  😭من بعضی وقتا میگم کاش میکردم حداقل روحم کنارشون بود...شما چند ساعت راهه

من ازدواج داخلی کردم 😂 بخدا ۷ ساعت راهه ولی من دارم دق میکنم شما کدوم کشوری؟ حق داری بخدا قبلا نمی‌ ...

خدا نکشتت 😅😅😅

من بیست و‌ چند ساعت با هواپیما فاصله دارم😂

وسط اشک و‌ گریه م ، از خنده غش کردم از دستت🌹

غصه نخور عزیزم😘

تو ایرانی

همه اطرافت ایرانی

رستوران …

از همه مهمتر زمان خواب و بیداریت باهاشون یکسانه

غروب اینجا تایمش با نصف شب ایرانه

یه تلفن نمیتونم بزنم

هروقت غصه ت گرفت به یاد حرفهای من باش💞

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
بمیرم درکت میکنم 😭من بعضی وقتا میگم کاش میکردم حداقل روحم کنارشون بود...شما چند ساعت راهه

من زیاد دور نیستم ۴.۵ ساعت 

اما شوهرم همراهی نمیکنه نمیاد معمولا ۴۰.۵۰ روز ۲ روز میرم 

😭بچم خیلی اذیت می‌کنه دست تنهای دست تنهام از پریودی دارم میمیرم از صبح بغلش کردم سرپا میگردونم جون ...

منم بخدا دوتا دوقلو دارم الان یکسالشونه چه شب‌های که من تنهایی بیدار بودم چقدر سختی کشیدم خدا می‌دونه خدا غربت برا هیچ‌کس نیاره

من زیاد دور نیستم ۴.۵ ساعت اما شوهرم همراهی نمیکنه نمیاد معمولا ۴۰.۵۰ روز ۲ روز میرم

باز خوبه  بخدا من دو سه ماهی یه بار میرم...منم شوهرم همراهم نمیکنه اگه همراهیم میکرد خوب بود بخدا  کاش شوهرت درک میکردن

باز خوبه بخدا من دو سه ماهی یه بار میرم...منم شوهرم همراهم نمیکنه اگه همراهیم میکرد خوب بود بخدا ک ...

آره واقعا من شوهرم یه درون گرا هست نه جایی میاد نه حرفی میزنه هیچ هیچ 

دارم می پوسم تو این خونه و این شعر 

دور نشدی برا همین درکت نمیکنی

از کجا میدونی دور نشدم ؟

من به شدت وابسته بودم ولی خداروشکر به این درک رسیدم آدم ها تا ابد کنار هم نیستن 

دانشگاه و مسافرت دور بودم 

الانم خونم با مادرم خیلی فاصله داره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم