شب که میشه دلم میاد از دلتنگی بترکه یا وقتی میریم جایی میگم کاش مامانم اینا نزدیکم بودن میرفتم خونه اشون. ظهر که میشه بازم همینجور سه تا بچه دارم ولی بخدا عادت نکردم همش خودم بخاطر انتخاب راه دور لعنت میکنم خیلی سخته بخدا خیلی 😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه بودم خانوادم گفتن نه راه دوره خودم دیونه شدم کاش لال میشدم. یجوریم هر لحظه فکر میکنم کاش نزدیکم ...
منم ۱۹ ساله بودم اومدم اینجا. ببین اگر میتونی بری پیش خانواده زندگی کنی که هیچ. اگر نه روی خودت کار کن تا شرایط رو بپذیری وگرنه اذیت میشی و این مسئله حتی روی روابط با همسر و بچههات هم تاثیر بد میذاره
من هر وقت میرم خونه مامانم دعوا و درگیریه بین مامان بابام همینجوری کل زندگی ام استرس دیگ اونو نمیکشم واسه همین خیلی حالا که نزدیکم نمیخام برم کلا هم بخاطر شکست های زندگی پیششون شرمنده ام و سرم پایین
به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری