2777
2789
عنوان

نامزدم دهن لقه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 21 پست
خدا کنه دیگه حوصله ندارم

بیخیال حساس نشو بهش فکر نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

پس اگه همسرت دفاع می‌کنه دیگه چیزی نگو هرچی گفت محل نده

اره دفاع میکنه 

حتی بهم گفت چادر بپوشم در صورتی که خودش نمیپوشه 

نامزدم اصلا نزاشت من جواب بدم خودش سریع گفت من ستیلارو اینجوری دوست دارم پوشش از نظر من هیچ مشکلی نداره 

مادرش هم گفت ولی با چادر کامل تر میشه 

من گفتم خب خودتون و دخترتون چرا نمیپوشید گفت من پیرم دخترم هر وقت شوهر کردم خانواده شوهرش هر جور خواستن میپوشه 

نامزدم هم گفت خب دیگه منم از ستیلا چادر نمیخوام و بحث رو عوض کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی میگم نه فقط شما تجربه کردم فکر نکن فقط همسر مهمه نه خانواده همسر هم مهمه فردا همین همسر برمیگرده ...

وای چقدر بد واقعا 

از وقتی گفتم فرش دستباف میخوام و‌مادرشوهرم گفت نه اما نامزدم گفت من میخوام پولشو بدم و‌مشکلی نداره اینطوری شد 

همه گفتن ادامه این نامزدی غلطه

تکرار شد بعد

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر