2777
2789
عنوان

نامزدم دهن لقه

310 بازدید | 21 پست

رفتیم خرید.برای انتخاب کیف من یه جور انتخاب کردم مادرشوهرم نزاشت و به سلیقه اون خریدیم.نامردم هم گفت بریم عوش کنیم دوسش نداری گفتم نه زشته و رفت کیفی رو‌که دوست داشتم جدا برام خرید 🥹

حالا به مادرشوهرم گفته بود و اونم زنگ زد بهم تیکه انداخت🫠🥲

حالا میگفت از دهنم در رفته که گفتم 

نمیدونم دروغ میگه یا نه

آخه یه موضوع مهم پیش اومد راجب نامزد سابقم ولی نزاشت خانوادش بفهمن و با خانواده من در جریان گذاشت و از بابام کمک گرفت و با هم موضوع رو حل کردن 

حالا به نظرتون دهن لق یا نه راست میگه که از دهنش در رفته؟ 

عذر میخوام من هی تاپیک میزنم اخه یه بار تو عقد جدا شدم حالا میترسم باز اشتباهم تکرار شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم باهاش بره دزدی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چرا همونجا جلو مادرش نگفت بذار خودش انتخاب کنه ؟! همینطوری پیش بری هی باید از تیکه های مادرشوهرت ناراحت بشی همونجا با احترام میگفتی مامان جون سلیقه شما هم خیلی قشنگه ولی این کیفه به لباسم بیشتر میاد .

الان یعنی دهن لق یا نه؟

ممکنه ناخواسته است 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چرا همونجا جلو مادرش نگفت بذار خودش انتخاب کنه ؟! همینطوری پیش بری هی باید از تیکه های مادرشوهرت نار ...

سپرد به خانما 

بعدش قرار بود باز خربد کنیم واسه گفت مامان دیگه شما نیوفتین زحمت دستتون هم درد نکنه بقیش رو خودمون سر حوصله میخریم 

بعدم به شوخی گفت این خانم(یعنی من)باید انتخاب کنه که همراهم میبرمش

عزیزم اصلا چیز خاصی نیست ،اصلا داشته با مادرش حرف میزدم گفته ،مادرش تیکه هم بندازه ،مهم نیس،زندگی رو بخوای آنقدر موشکافانه در نظر بگیرید خسته می‌شید.اول زندگی یکم کوتاه بیا بعد میخری باز 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

عزیزم اصلا چیز خاصی نیست ،اصلا داشته با مادرش حرف میزدم گفته ،مادرش تیکه هم بندازه ،مهم نیس،زندگی رو ...

نه خب میخوامپتا عقد نکردم موشکافانه باشه بعد از عقد ادم یکم شل میکنه😂😂😂🤦‍♀️هعییی نمیدونم واقعا

کلی میگم نه فقط شما تجربه کردم فکر نکن فقط همسر مهمه نه خانواده همسر هم مهمه فردا همین همسر برمیگرده به حرف خانوادش تا کی بخوای نصیحت کنید به روز درست میشه فردا یادش میره