2777
2789

امروز روز خوبی بود ۵ شنبه ها من خونه ام سرکار نمیرم پاشدم خونه ام رو یه کم تمیز کردم دخترام هم خونه بودن جارو زدن و لباس و ظرف شستم غذا هم یه ساندویچ گوشت و یک کایه آش از بیرون خریدم  ظهر گرفتم خوابیدم بعد هم میخو استیم بیرون بریم که کنسل شد شوهرم اومد غذا و چای دادم چرت زد بعد گفت باید یه سر  دوباره بره سرکار . رفت منم تو خونه همستر دارم پاشدم لونه اش رو تمیز کردم داشتیم با دخترم چرخش رو درست میکردیم و راجع به مادربزرگ دوستش که تازه فوت شده حرف میزدیم شوهرم رسید بعد همینجور پرید وسط حرف ما گفت مادربزرگ کی فوت شده مکالمه من و دخترم ادامه داشت. یهو هی گفت مادربزرگ کی بود بعد یهو صداش رو برد بالا گفت نمیگین اصلا ر...ید به اعصابم . یه لحن بدی حرف زد. چن دقیقه بعد گلگی  کردم باز میگه خوب به من بر میخوره.  حالا خودش باشه مثلا تلویزیون میبینه هرچی باهاش حرف بزنی انگار با دیوار حرف زدی جواب نمیده  به هیچ کی هم نباید بربخوره.

سرم درد گرفت اومدم برا خودم فیلم ببینم ولی حوصله ندارم. خدایی مردها رو واسه چی آفریدن. نقششون تو زندگی چیه. رو مخمن فقط.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر مثل پریوده😂

نبودنش یه جور عذابه، بودنش هم یه جور دیگه رو مخه

ولی خب یه کم بهش حق میدم که دلخور بشه، نباید داد میزد خیلی اشتباه کرد

اما خب وقتی یکی سوال می‌پرسه بهتره بهش توجه بشه چون اونم می‌خواد وارد بحث بشه و باهاتون صحبت کنه،

حق داره بخاطر نادیده گرفته شدن ناراحت بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خوب وقتی وسط حرف رسیدی باید صبر کنی حرف تموم بشه بعد جواب تو رو بدن

این یه مورد حق با ایشون بوده ها...پدر خانواده ست ،پدر و مادر احترامشون باید حفظ بشه هرموقعی سوال پرسید باید میگفتی جلوی بچه هم کوچیک شد اینطوری 

منم الان اعصابم خورد کرد. همین الان تاپیک زدم براش ولی نمیدونم چرا منتشر نشده.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شوهر مثل پریوده😂نبودنش یه جور عذابه، بودنش هم یه جور دیگه رو مخهولی خب یه کم بهش حق میدم که دلخور ب ...

خوف صبر کنه نوبتش برسه دونفر دارن حرف میزنن جمله تو دهن طرفه هی میگه کی کی