2777
2789
عنوان

شوهرم تو چن دقیقه اعصابم رو داغون کرد واقعا شوهر به چه دردی میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد ی تاپیک افتادم خانومه میگفت شوهرم از در میاد باید سلام بده نمیده مام سلام نمیدیم خدایی ب چ چیزای ...

اصلا صبر نکرد میگم جمله من تموم نشده هی پرید وسط حرفم . حالا خوبه اینجا فک و فامیل نداره که فکر کنه فامیل خودشه

در مورد شکافتن اورانیوم که صحبت نمیکردی که نتونی یه دقه قطعش کنی حرفتو،ادب حکم میکرد اول جواب همسرتو ...

ادب حکم میکنه که آدم صبر کنه حرف طرف جمله که تو دهنش تموم شه بعد بپرسه. 

منم میگم عمر کوتاهه برم حالش رو بگیرم تا عمر تموم نشده والله

خخخ آزادی گل

می‌تونی بری سرش داد بزنی و هر چی خواستی بگی اما خب تهش که چی

باید با حرف زدن حل بشه، دشمن خونی هم نیستید که

تهش مال همدیگه‌اید

یه سری اخلاق و عادت اشتباه داشتن هم طبیعیه، حرف بزنید که بهتر بشه

میگم که احتمالا چون بحث مرگ و میر بوده ترسیده، شما هم اگه زودتر متوجه میشدی که سوالش اضطراری و از سر نگرانی بوده حس نمیکردی داره بی‌ادبی میکنه و توی حرف می‌پره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خخخ آزادی گلمی‌تونی بری سرش داد بزنی و هر چی خواستی بگی اما خب تهش که چیباید با حرف زدن حل بشه، دشمن ...

نه کاریش ندارم. اومدم یه کم درد دل کنم همه عین خواهرشوهر رفتن طرف مرد. بدتر حرصیم کردن. یه کم اخلاقش تنده گاهی انگار به سرش میزنه. الکی پاچه گرفت. منم اومدم درد دل کنم. 

نه کاریش ندارم. اومدم یه کم درد دل کنم همه عین خواهرشوهر رفتن طرف مرد. بدتر حرصیم کردن. یه کم اخلاقش ...

آره مشخصه😁💖

آخه میدونی اگه بخوان آتیششو زیاد بکنن هم حالت بدتر میشه، بیشتر عصبانی میشی و میری یه دعوای بزرگ درست میکنی اون موقع خیلی بد میشه

به دل نگیری یه وقت ازم، من طرف اون نیستم فقط سعی کردم از دید هر دوتون به ماجرا نگاه کنم

وگرنه شما کاملا حق داری دلخور باشی، داد زدن خط قرمز منم هست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.