2777
2789
عنوان

شوهرم تو چن دقیقه اعصابم رو داغون کرد واقعا شوهر به چه دردی میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 39 پست
آره مشکل از منه با این شوهر کردنم.

دقیقا،مشکل از شماست با این اخلاقت و صبر و حوصله نباید شوهر میکردی عزیزم توهین نمیکنم عین حقیقته،منم خیلی آدم حوصله مندی نیستم مثلا حقایق رو رک میکوبم تو صورت آدم ها،میدونم اگه بخوام ازدواج کنم قبلش باید رو اخلاق های بدم کار کنم

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه همه مرد سالار شدن

یعنی همه اشتباه میکنن و شما حق به جانبی؟

این طرز فکرت برات مشکل ساز نشده تو زندگی؟

منم هر موقعه چیزی میگم لال میشه 

ولی منم مول خودش کردنی میگه من الکی نمیکنم فکرم درگیره فکرررر منم کشک داا

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

دقیقا،مشکل از شماست با این اخلاقت و صبر و حوصله نباید شوهر میکردی عزیزم توهین نمیکنم عین حقیقته،منم ...

عزیزم چی میکنی اگه توهین نمیکنی ؟تو یه دقیقه بیست و چند سال ازدواج من رو بردی زیر سوال . چون من امشب از شوهرم انتظار اینجور بی ادبی نداشتمو یه دقیقه اومدم گله بکنم اینجا

منم هر موقعه چیزی میگم لال میشه ولی منم مول خودش کردنی میگه من الکی نمیکنم فکرم درگیره فکرررر منم کش ...

آره آخه خودشون تحفه آن. مادر فقط اینا رو زاییده ما رو از سر راه برداشتن از زیر بته

عزیزم چی میکنی اگه توهین نمیکنی ؟تو یه دقیقه بیست و چند سال ازدواج من رو بردی زیر سوال . چون من امشب ...

من که توهین نکردم و راجب ازدواج شما نظر ندادم

فقط گفتم اینجا مقصر شما بودی

خودت بجث رو بردی سمت ازدواج کردنت و انتخاب همسرت و منم بالاجبار جوابت رو دادم...

مصد دلخوری شما رو هم ندارم ۹۰ درصد کاربرا هم با من هم نظرن شاید لازمه بیای از زاویه ما بهش نگاه کنی که لا اقل برای خودت اعصاب خوردی نباشه

آره آخه خودشون تحفه آن. مادر فقط اینا رو زاییده ما رو از سر راه برداشتن از زیر بته

من میشنوم ولی مثل خودش رفتار میکنم 

تازگیاااا وقتی صحبت میکنم گوش نمیده 

میام تو اتاق 

بره ب جهنم بخدا دیگه اعصاب نذاشته

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

چه همه مرد سالار شدن

نه عزیز من چه ربطی به مرد سالاری داره؟شما واقعا بی احترامی کردین ببخشید عذر میخوام وسط مذاکرات هسته ای که نبودین حالا یه لحظه حرفتون رو قطع میوردین جواب اون بنده خدا رو میدادین  گاهی خانمها از اون ور بوم  میفتن و ارزشی برای مرد خونه قائل نیستن

خوف صبر کنه نوبتش برسه دونفر دارن حرف میزنن جمله تو دهن طرفه هی میگه کی کی

شنیده مادربزرگ یکی فوت کرده هول شده😅

شاید ترسیده آشنا باشه برای همین عصبی شده تهش، با هم حرف بزنید آشتی کنید بره

اونم باید معذرت بخواد که داد زده

ارزش نداره این چیزا، عمر خیلی کوتاهه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.