worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4055 عنوان اگه همسر آینده ام پیانو بلد نباشه چی 😂😐 73 بازدید | 14 پست بیاین اگه هایی که دارید رو بگید اگه....های من که زیادن شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍 1404/08/15 | 21:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6034 متاهلا چی بگن؟😅😂 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4055 متاهلا چی بگن؟😅😂 اگه های از دست رفته 😂😂💔نگران نباش ماهم خواسته هامون عملی نمیشهآخرش یکی بدتر خودم گیرم میاد 😂🥲 شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4055 با گیتارش می کوبم تو سرش عه وااا چرااا؟! 😂😐😂 شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍
کیچو عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2248 عه وااا چرااا؟! 😂😐😂 تو زندگی باید رقص و آواز و موسیقی هم باشه دیگه نمیدونم چه جوری روش شده باید خواستگاری بدون بلد بودن پیانو
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6034 اگه های از دست رفته 😂😂💔نگران نباش ماهم خواسته هامون عملی نمیشهآخرش یکی بدتر خودم گیرم میاد 😂🥲 اگه ها زیادن؛زبانم قاهره از گفتنش 🤣🤣انشاءالله یکی بیاد که همونی باشع که میخوایی؛ انرژی مثبت بده؛😊 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4055 اگه ها زیادن؛زبانم قاهره از گفتنش 🤣🤣انشاءالله یکی بیاد که همونی باشع که میخوایی؛ انرژی مثبت بده؛😊 عزیزمممم، چشمم😂ای سوار بر اسب سپید من کجایی؟؟؟ دقیقا کجایی؟؟ شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4055 تو زندگی باید رقص و آواز و موسیقی هم باشه دیگه نمیدونم چه جوری روش شده باید خواستگاری بدون بلد بودن ... 😂😂😂😂😂همینن!! مردک بی هنر شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6034 عزیزمممم، چشمم😂ای سوار بر اسب سپید من کجایی؟؟؟ دقیقا کجایی؟؟ جواب ؛ سوار بر اسب سپید؛ 👈 همین جه هستُم عزیزُم؛ در وا کن عزیزُم میخوام بیام به دیدنت؛😂😂 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4055 جواب ؛ سوار بر اسب سپید؛ 👈 همین جه هستُم عزیزُم؛ در وا کن عزیزُم میخوام بیام به دیدنت؛😂😂 وااای خدااا😂😂😂😂🙈خونه نیستیم داداااش بروو شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍
کیچو عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2248 😂😂😂😂😂همینن!! مردک بی هنر آره من قانع هستم تو زندگی فقط دوست دارم طرف شاد و شنگول باشه تو خونه خونه رو تالار عروسی فرض کنه
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6034 وااای خدااا😂😂😂😂🙈خونه نیستیم داداااش بروو 🤣🤣🤣 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4055 آره من قانع هستم تو زندگی فقط دوست دارم طرف شاد و شنگول باشه تو خونه خونه رو تالار عروسی فرض کنه ان شالله همچین شخصی بیاد تو زندگیت خوشگلم شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍