2777
2789
میشه بنظرت؟من چقدر دیگه‌باید کار کنم جم کنم‌ک بتونم‌بخریم خیلی طول میکشه

قطعا میشه شک نکن

اینجوری همیشه امید داری که بخری

تو شروع کن ببین خدا چجوری برای خونه میرسونه

فقط هدفت همین باشه اما خودت رو زجر کش نکن با فکر

بگو هرطور صلاح من هست بکن

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
به هرحال زیاد رو نده. سکوت کن اصلا. ایشالا درست میشه

بخدا همش میگم‌نگا کن اینو داری اونو داری خدا بهت سلامتی بده اشکال نداره.اصلا فک میکنیم الان تازه ازدواج‌کردیم.ولی خدا لعنت کنه آدمای فصول خونه خراب کن.

بخدا حالم بد میشه از حرفاشون

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا میشه شک نکناینجوری همیشه امید داری که بخریتو شروع کن ببین خدا چجوری برای خونه میرسونهفقط هدفت ه ...

مثلا ۵ دارم.دوس دارم ی تومنشو لباس بخرم.بقیش پارسیان

میگم‌اگر نخرم قیافمم بدمییشه 

خونه هم‌ک ندارم.

اصلا چرا دارم‌زندگی‌میکنم من.

امشب ب شوهرم‌گفتم‌بیابریم خونه ببینیم.نردیگ خونمون یکی هست خیلی خوبه دوخوابه دلبازه حیاط داره.احاره ش تقریبا یکیه.میگه نه

تو الان حامله ای.چطوری میخای عوص کنیم.

بعدم‌معلوم‌ نیس آدمش چطوری باشع.

خیلی دلم گرفته در حد مرگ

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
بخدا همش میگم‌نگا کن اینو داری اونو داری خدا بهت سلامتی بده اشکال نداره.اصلا فک میکنیم الان تازه ازد ...

جای سرزنش نداره. این مسائل برای هرکسی می‌تونه پیش بیاد. توکل کن به خدا.

میشه برام دعا کنی.بگو خدایا به این بنده ت ک از ته دل ب شوهرش کمک کرد کمک کن.نزار جلو همه‌خوار بشه بخ ...

عزیزم انقدر ادمارو بزرگ نکن برا خودت اونا حواسشون پی زندگی خودشونه ملت انقدر مشکل دارن خودشون ایشالا جلوی خدا خوار نشیم 

شما هم‌ خونه دار میشی عزیزم خدابزرگه براش کاری نداره این چیزا