2777
2789
هرکی نقطه ضعف پیدا کرد ازت.به روت آورد ، تو هم نقطه ضعفشو به روش بیار تا درک کنه چقد بده قضاوت و دخا ...

من در این‌مواقع فقط گریم‌میگیره.ینی‌تابلو میشم.روزی نیس ک خودمو سرزنش نکنم بخاطر مولی ک بشوهرم دادم.و میتوسنتم‌ بهترین جای شهر خونه داشته باشم.

شوهرمم یادش رفته قدر نمیدونه

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
ایشالا دوباره جمع میکنین میخرین دنیا که به اخر نرسیده

باورت میشه دیگه هیچ امیدی ندارم.

بخدا

میگم‌ینی میخاد از اسمون‌پول بیفته.چزوری آخه.

چرا انقد بیعقل بودم پول نقد یه خونه رو دادم‌ب شوهرم ک کار و بار جدید راه بندازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در این‌مواقع فقط گریم‌میگیره.ینی‌تابلو میشم.روزی نیس ک خودمو سرزنش نکنم بخاطر مولی ک بشوهرم دادم. ...

همین که ناراحتی تو نشون بدی انگار تاییدشون می‌کنی. دیگه شده. فدای سرت. ایشالا درست میشه

بخدا انقد ناامید شدم حتی حال دعا ندارم.خونمون‌خیلی کوچیکه.ففط صاحبخونمون‌خوبه.امشب ب شوهرم‌گفتم ی خو ...

یبار از ته دلت بخواه خدا میشنوه و میبینه

البته ما همه مستاجریم تو این دنیا

انشالله به زودی امید بیاد به دلت

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
خدا امیدتو بی‌جواب نمیذاره

نمیدونم واقعا دیگه.

انقد بخدا التماس کردم‌خدایا فرصت های رفته رو برگردون.اصلا انگار شیطون رفته تو مخم.میگه نمیشه همش‌همین تو ذهنمه.

همین که ناراحتی تو نشون بدی انگار تاییدشون می‌کنی. دیگه شده. فدای سرت. ایشالا درست میشه

همه‌مسخره و تحقیر میکنن.جتی مادرم.مادرشوهرم.همش‌میگن‌پولتون چیکار میکنین چرا نمیتونین جم کنین

با مادرش کات کردم تقریبا.خیلی کم‌میبینمش.همش میبینه منو میگه‌فلانی‌هم خونه‌خرید اما‌شما‌نه.چرا جم نمیکنی.

بخدا اگر ی لباس بخرم انقد سرزنش‌میکنه

همه‌فکر میکنن من زن بدی هستم که نتونستم پول جم کنم.بخدا من جمع کرد ه بودم.

خودت که اینو میدونی

اگر تونستی و بلد بودی حتما دوباره هم میتونی دیگه نه؟

خوب پس ذره ذره شروع کن

بذرتو از الان بکار که سالهای دیگه نهال داشته باشی

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
خودت که اینو میدونیاگر تونستی و بلد بودی حتما دوباره هم میتونی دیگه نه؟خوب پس ذره ذره شروع کنبذرتو ا ...

میشه بنظرت؟من چقدر دیگه‌باید کار کنم جم کنم‌ک بتونم‌بخریم خیلی طول میکشه

باورت میشه دیگه هیچ امیدی ندارم.بخدامیگم‌ینی میخاد از اسمون‌پول بیفته.چزوری آخه.چرا انقد بیعقل بودم ...

براش دعا کن سالم باشه کار میکنه دوباره جمع میکنین از سلامتیتون که ارزشش بالاتر نیس خدا بزرگه 

زندگی رو برا خودت و همسرت تلخ نکن ایشونم که عمدا اینکارو نکرده 

براش دعا کن سالم باشه کار میکنه دوباره جمع میکنین از سلامتیتون که ارزشش بالاتر نیس خدا بزرگه زندگی ر ...

میشه برام دعا کنی.

بگو خدایا به این بنده ت ک از ته دل ب شوهرش کمک کرد کمک کن.نزار جلو همه‌خوار بشه بخاطر چیزی که‌تقصیرش نبوده