زییوکولو مدیر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9411 عنوان حس میکنم زندگی مو باختم | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 35 پست فقط چون خونه ندارمخیلی حالم بده زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓 1404/08/15 | 21:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زییوکولو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9411 هرکی نقطه ضعف پیدا کرد ازت.به روت آورد ، تو هم نقطه ضعفشو به روش بیار تا درک کنه چقد بده قضاوت و دخا ... من در اینمواقع فقط گریممیگیره.ینیتابلو میشم.روزی نیس ک خودمو سرزنش نکنم بخاطر مولی ک بشوهرم دادم.و میتوسنتم بهترین جای شهر خونه داشته باشم.شوهرمم یادش رفته قدر نمیدونه زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
زییوکولو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9411 ایشالا دوباره جمع میکنین میخرین دنیا که به اخر نرسیده باورت میشه دیگه هیچ امیدی ندارم.بخدامیگمینی میخاد از اسمونپول بیفته.چزوری آخه.چرا انقد بیعقل بودم پول نقد یه خونه رو دادمب شوهرم ک کار و بار جدید راه بندازه زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
زییوکولو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9411 عزیزم چند ساله ازدواج کردی؟ ۱۱ زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
فکرعمیق عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2193 مرسی عزیزمحتی ی ختمی برداشته بودممیدونم هیچ پولی نداریم.هیچی هاولی نمیدونم چرا هی میگمشاید ختمی بگی ... خدا امیدتو بیجواب نمیذاره
parasto2024 عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 108 من در اینمواقع فقط گریممیگیره.ینیتابلو میشم.روزی نیس ک خودمو سرزنش نکنم بخاطر مولی ک بشوهرم دادم. ... همین که ناراحتی تو نشون بدی انگار تاییدشون میکنی. دیگه شده. فدای سرت. ایشالا درست میشه
پديده2020240 عضویت: 1392/06/14 تعداد پست: 5329 بخدا انقد ناامید شدم حتی حال دعا ندارم.خونمونخیلی کوچیکه.ففط صاحبخونمونخوبه.امشب ب شوهرمگفتم ی خو ... یبار از ته دلت بخواه خدا میشنوه و میبینهالبته ما همه مستاجریم تو این دنیاانشالله به زودی امید بیاد به دلت اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
زییوکولو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9411 خدا امیدتو بیجواب نمیذاره نمیدونم واقعا دیگه.انقد بخدا التماس کردمخدایا فرصت های رفته رو برگردون.اصلا انگار شیطون رفته تو مخم.میگه نمیشه همشهمین تو ذهنمه. زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
زییوکولو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9411 همین که ناراحتی تو نشون بدی انگار تاییدشون میکنی. دیگه شده. فدای سرت. ایشالا درست میشه همهمسخره و تحقیر میکنن.جتی مادرم.مادرشوهرم.همشمیگنپولتون چیکار میکنین چرا نمیتونین جم کنینبا مادرش کات کردم تقریبا.خیلی کممیبینمش.همش میبینه منو میگهفلانیهم خونهخرید اماشمانه.چرا جم نمیکنی.بخدا اگر ی لباس بخرم انقد سرزنشمیکنه زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
زییوکولو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9411 یبار از ته دلت بخواه خدا میشنوه و میبینهالبته ما همه مستاجریم تو این دنیاانشالله به زودی امید بیاد ب ... 😭 زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
زییوکولو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9411 همهفکر میکنن من زن بدی هستم که نتونستم پول جم کنم.بخدا من جمع کرد ه بودم. زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
پديده2020240 عضویت: 1392/06/14 تعداد پست: 5329 همهفکر میکنن من زن بدی هستم که نتونستم پول جم کنم.بخدا من جمع کرد ه بودم. خودت که اینو میدونیاگر تونستی و بلد بودی حتما دوباره هم میتونی دیگه نه؟خوب پس ذره ذره شروع کنبذرتو از الان بکار که سالهای دیگه نهال داشته باشی اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
زییوکولو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9411 خودت که اینو میدونیاگر تونستی و بلد بودی حتما دوباره هم میتونی دیگه نه؟خوب پس ذره ذره شروع کنبذرتو ا ... میشه بنظرت؟من چقدر دیگهباید کار کنم جم کنمک بتونمبخریم خیلی طول میکشه زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
تینا۱۳۸۲ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 2183 باورت میشه دیگه هیچ امیدی ندارم.بخدامیگمینی میخاد از اسمونپول بیفته.چزوری آخه.چرا انقد بیعقل بودم ... براش دعا کن سالم باشه کار میکنه دوباره جمع میکنین از سلامتیتون که ارزشش بالاتر نیس خدا بزرگه زندگی رو برا خودت و همسرت تلخ نکن ایشونم که عمدا اینکارو نکرده
parasto2024 عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 108 همهمسخره و تحقیر میکنن.جتی مادرم.مادرشوهرم.همشمیگنپولتون چیکار میکنین چرا نمیتونین جم کنینبا مادر ... به هرحال زیاد رو نده. سکوت کن اصلا. ایشالا درست میشه
زییوکولو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 9411 براش دعا کن سالم باشه کار میکنه دوباره جمع میکنین از سلامتیتون که ارزشش بالاتر نیس خدا بزرگه زندگی ر ... میشه برام دعا کنی.بگو خدایا به این بنده ت ک از ته دل ب شوهرش کمک کرد کمک کن.نزار جلو همهخوار بشه بخاطر چیزی کهتقصیرش نبوده زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓