روزانه یک دور تسبیح ذکر ایاک نعبد و ایاک نستعین بگو و ۷۰مرتبه استغفار..سعی کن نماز صبح بیدار بشی و ذکر بگی...همین الان ی دور تسبیح سوره قدر و ی دور تسبیح سوره توحیدا بگو🫶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر دوستم میگفت اذانو که میشنوم حس میکنم حضرت علی دستشو دراز کرده میگه پاشو نماز روم نمیشد دستشو رد کنم بلند میشدم نمازمو میخوندم همینجوری شد که روم موند
میگفت همیشه منم دستمو دراز میکنم که دستمو بگیرن🥲🫶
گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3
تا اذان میگه وضو بگیر شروع کن یه مدت که منظم انجام بدی عادت میکنی
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
اگه آدم خوش قولی هستی و پای عهدت هرجور شده وایمیسی با خدا قول و قرار بذار که همیشه و تو هر شرایطی نمازتو بخونی
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است