2777
2789
عنوان

خانومای نمازخون

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست

تا اذان میدن سریع برو وضو بگیر نمازتو بخون و اصلا پشت گوش ننداز.من  از نظر رعایت اصول مذهبی حد وسطم شایدم پایینتر.ولی سالهاست شاید از ۱۵ _۱۶ سالگی نمازم رو قطع نکردم الان ۳۹ سالمه.حتی توی مهمونی، عروسی، پارک ، پاساژ هر جا باشم سعی میکنم اولین فرصت ممکن نمازمو بخونم و اگر امگانش باشه به محض اذان میخونم. اینجوری دیگه همیشه میخونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ادم چن ثانیه دیر می‌کنه دیگه میمونه

تو روانشناسی بهش میگن قانون پنج ثانیه فکر کنم

یعنی شما همون لحظه سریع تصمیم میگیری که انجامش بدی و به قول شما تنبلی کنه دیگه میمونه

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یمدت ارتباطم با خدا کم شده..باید عبادتو باز برگردونم ب عاداتم..التماس دعا دارم ازتون..

عزیزدلم این ی امتحانه شکککک نکن دست بذار رو زانو یاعلی بگو بلند شوووو نزار شیطون سوارکولت بشه توقدرتشوداری ک شکستش بدی همین عذاب وجدان نمونشه..نمازتو ک میخونی سعی کن به معنی ایه ها وجمله ها مثللل سبحان ربی العظیم وبحمده  توجه کنی😍😍😍خود ب خود ب این نتیجع میرسی ک خداکنارت نشسته وداری باهاش حرف میزنی..محتاجم‌ ب دعای شماخوبان عزیزدلم😍😍

.. 

تو روانشناسی بهش میگن قانون پنج ثانیه فکر کنمیعنی شما همون لحظه سریع تصمیم میگیری که انجامش بدی و به ...

اره همینه...این مدت برکت از کارام پرکشیده رفته...ایشالا درست بشه..

اره همینه...این مدت برکت از کارام پرکشیده رفته...ایشالا درست بشه..

الهی آمین ♥️ 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰