2777
2789

حل شد سریع کمکم کرد خدا 

یعنی الان حرف نزنم؟

پسره خیلی درگیرمه 

نمیدونم چی کار کنم

قصدش جدیه یا ....؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برا چی شروع کردی باهاش حرف زدی؟ 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

شناخت کمی داری ازشاگه وابستش شدی نتونستی به کنکورت برسی چیبنظرم فعلا اولویتت خودت باشی

راست میگه. پیشنهاد میدم الان سریع برای اینکه خودتو نجات بدی بلاکش کنی

یا اینکه اگه احیانن به ازدواج فکر میکنی، فقط بهش بگی که قصدش از پیام دادن بهت چیه اونجوری برا خودتم مشخص و واضح تر میشه

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

واقعا؟آخه پسر خوبیه

کنکوری هستی بنظرم بهترین کار قطع رابطه هست

درسته سوالات جواب میده امبده میذع این خیلی خوبه ولی ب مرور وابسته میشی و کم کم باعث میشع از درس بیوفتی و ایندت خراب کنی.

حالا این بحث منطقیش بود وگرنه از نظر دین هم صحبت بی مورد با نامحرم حرامه و دلیل حرام بودنش دقیقا همین اسیب هایی هست که به طرفین وارد میسه خصوصا جنس زن. سابد الان بگی نه خوبع بهتر درس میخونم و فلان ولی این نتایج زیان بارش بعدا خودشو نشون میده 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت