2777
2789
عنوان

پای صحبت دهه شصت به قبل که میشینی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف پیرزنای ۴۰ ۵۰ ساله

با اینکه خودم دهه80..  ولی دهه60پیرزن نیست... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

چیزی که خیلی خوبه اینه که بیست سال دیگه بچه های سال ۱۴۲۴ شماها رو قبول ندارن 

دنیا همبنه همیشه بر مدار گردش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم دارم😂ولی موضوع اینه که نمی تونن با دنیای جدید کنار بیان

مگه شما میتونید با زندگی اونا ارتباط بگیرید چرا توقع دارید همه از چیزی که شما خوشتون میاد خوششون بیاد اونها لذت اینکه بی دغدغه بودن و دور هم جمع بودن چشیدن ولی شما نوشیدی و درکی نداری

قبول دارین که روش استفاده صحیح از گوشی و فناوری رو نداریم؟

بچه ها از بس پای گوشی هستند، تمرکزشون پایین اومده،تو کلاس نمیتونن تمرکز کنند

درس که نمیخونن، یه تمرینی چیزی هم معلم بهشون میده سریع میرن از هوش مصنوعی دنبال جواب هستند، یعنی مغزهاشون داره تنبل میشه چون از مغزشون استفاده نمیکنند 

یه عارضه دیگه هم داره: چون بچه ها سواد رسانه ای ندارند هرمطلبی که در فضای مجازی میبینند و میخونند بدون فکر میپذیرند و نشر میدن 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩