2777
2789
عنوان

پای صحبت دهه شصت به قبل که میشینی

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 44 پست
بخدا انقدر که نسل جدید از زمین و زمان گلایه داره و غر میزنه اونا اینجور نبودن

والا نسل جدید دیگه مشکلاتشون کاملن واضحه لازم نیست ناله کنن تو اوج جوونیشون گرفتار گرونی و هزار تا مشکل شدن 🗿

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

من  خودم دهه شصتی هستم اصلا همچین فکری ندارم البته که با گوشی میشه کلی چیز یاد گرفت یا کار راه انداز هست لطفا به دهه شصت کاری نداشته باشید ما خیلی سختی کشیدم دوره ما سر کلاس جا برای نشستن نداشتیم بعد از فارغ التحصیلی کار نداشتیم تو ازدواج کمبود شوهر بود تو بخش بودجه همش هیچی نداشتن کلا تعدادمون زیاد بود کلی سختی کشیدم الان خیلی برای شماها خوب شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه افتخارم میکنی که باادب نبودی.میتونستی محترمانه فقط یه لبخند بزنی

داشت بلند بلند تو مترو داد میزد و با پوزخند مسخرم میکرد جلوی همه، لبخند بزنم تو اون شرایط؟

تو الان با ادبی که پریدی به من😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چهل پنجاه ساله ها راست میگن

حداقل از دهه های دیگه بیشتر کتاب خوندن

بیشتر تجربه دارن

تو شرایط سختی کنکور قبول شدن و به سختی وارد دانشگاه شدن و خیلی چیزا بیشتر میدونن

حالا شما دوست نداری گوش نکن

با گوشی بازی کن و زمان رو هدر بده

خودتو زیاد نازاحت نکن

من پریدم بهت؟حرفم اینه که چون خیلی ازت بزرگتر بوده احترام بهش میذاشتی

بله پریدی بهم، گفتی دارم به بی‌ادبیم افتخار می‌کنم

من واسه جو دادن و خندیدن با اسی گفتم افسار پاره کردم وگرنه در همون سطح خودش جوابشو دادم و اونم یاد گرفت وسط جمع کسی رو تحقیر نکنه 

من احترام میذارم به همه اما اجازه هم نمیدم بهم بی‌احترامی بشه، حالا هر کی میخواد باشه

نیازی به کنایه شما نبود واقعا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چیزی که خیلی خوبه اینه که بیست سال دیگه بچه های سال ۱۴۲۴ شماها رو قبول ندارن دنیا همبنه همیشه بر مدا ...

ما یاد میگیریم ایراد نگیریم از نسلای دیگه،،،شعار آزادی بیان هم ما باب کردیم ،،ما گفتیم ک انسان ها با عقاید مختلف میتونن کنار هم زندگی کنن

ولی نسلای قبل(منظورم همشون نیست)همششش در حال اینن ب بقیه ثابت کنن، راه دهه هشتادیا اشتباهه،،گستاخن ،بی ادب، بی حیان و...حتی چند وقت پیش یکی میگفت خنگن😂فک کن اون شخص انقددد اطلاعاتش پایین بود ک نمیدونست ضریب هوشی هر دهه نسبت به دهه قبل خودش رو به افزایشه

مثلا میانگین ضریب هوشی دهه نودیا بیشتر از دهه هشتادیاس

و این اصلا چیز عیب و بدی نیست..نشون دهنده روند تکامل انسانه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

ما یاد میگیریم ایراد نگیریم از نسلای دیگه،،،شعار آزادی بیان هم ما باب کردیم ،،ما گفتیم ک انسان ها با ...

با ایراد نگرفتن موافقم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ما یاد میگیریم ایراد نگیریم از نسلای دیگه،،،شعار آزادی بیان هم ما باب کردیم ،،ما گفتیم ک انسان ها با ...

به به.  پس شما دنیا رو آباد کردین که.  ممنون ازتون

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

شعار آزادی بیان سال ۸۸ توسط دهه شصتی هایی که اون موقع ۲۰ ۲۵ ساله بودن ابداع و باب شد و شماها ادامه دهنده ی رواج دادن شعار آزادی بیان بودید.

از لحاظ فطری نسل ها همینطور باهوش تر هستن و این یه واقعیته. اما موبایل و اینا بیشتر باعث عدم تمرکز و تنبلی مغز میشه.همه حرفای نسلای قبلی ام که غلط نیست.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)