2777
2789

مامانم یه پسر خاله داره ۲۴ سالشه 

من ۱۸ سالمه

اونا تهران زندگی نمیکنن 

ما کلا اونو یکی دو سال یه بار میبینیم

من مهندسی عمران قبول شدم دانشگاه تهران هم قبول شدم و به خاطر این انتخابش کردم که شهر دیگه نرم 

اون مثل اینکه هنرستان مکانیک میخونده دانشگاه شهری که زندگی میکنن رفته ۲ سال بعد از دانشگاه اونده بیرون سربازه داخل یه مکانیکی کار میکنه

بعد الان نشستن منم نشسته بودم شروع کرده به مسخره کردن من و ... تیکه انداختن به رشتمو عمله بنا میخوای بشی و... چمیدونم قدیما آدم میرفت سر ساختمون اجر مینداخت بالا الان شده رشته و....

الان باز می‌گفت برو سیمان بردار و.. برای خونه یه بنا کارگر میخوایم تو بیا

پاشدم رفتم اتاقم 

مطمئنم دوباره قراره چرت و پرت بگه

چی جوابشو بدمم

•| دختری در نی نی سایت |•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زن ستیز واقعیه این آقا

آخه مامانش همش از خدمت رسانیش به دخترای فامیلای خودشون میگفت

•| دختری در نی نی سایت |•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

کلا میخوای باهاش کل کل کنی یا نه ؟؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

شاید شوخی میکنن باهات😂

شوخی با تفهمیه خیلی فرق داره

مثل اینکه شما خوشت اومده از حرفاش

کلا میخوای باهاش کل کل کنی یا نه ؟؟؟

میخوام ساکت بشه

ولی بنظر من مهندسی عمران خیلی رشته باکلاسیه اگه هم راهشو بلد باشی خیلی میتونه رشته پولسازی باشهبه حر ...

واقعا هم هست

اینهمه جون بکن رتبت ۳ رقمی بشه بعد یه ... مسخره کنه