2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد خودت عالیه که

از نظر خودم کوتاهم چون شوهرمم بلند من با کفش هم باز پیشش کوتاهم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

راضی هستید؟ دوست نداشتی کوتاهتر بودی؟

نه عزیزم خیلی هم قد و هیکلم رو دوست دارم و راضی ام و تا قبل از اینکه بچه دار بشم مربیگری باشگاه رو انجام میدادم ولی الان تو خونه ورزش میکنم چون بچه هام کوچیکن و نمیتونم برم باشگاه 

اول قد مردای ایرانی رو درنظر بگیرید بعد در مورد قد بالای ۱۷۰ برای زنان ایرانی نظر بدید

عزیز چه ربطی داره؟ربط گوز به شقیقه میدی چرا

چه ربطی به مردا داره

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.