2777
2789
عنوان

به نظرتون مرگ صابر کاظمی مشکوک بود یا صرفا یه اتفاق بوده‌⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 92 پست
چقد بد :(کاش حداقل جون چند نفرو نجات میداد با رفتنش

خیلی حرفت بده عزیزم.شما جای خانواده ایشون نبودی.از دور گفتن این حرف قشنگه که اعضای بدنو اهدا کنن اما تو اون موقعیت ادم دلش نمیاد با عزیزش این کارو بکنه

خوب حقیقت رو مراجع قانونی مشخص میکنن، اینهمه حدس و گمان و شایعه چه معنی میده؟ بیچاره رو چند روز کشتن ...

خب خیلی سناریو گفتن‌. بالاخره کدومش درسته‌؟‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خبر دارم ازش میدونم تو کما بود اخبارشو دنبال می کردم ولی خبر نداشتم چجوری این اتفاق واسش افتاد

آهان‌. هر کس ی چیز می گه خدا می‌دونه‌ چه بلایی سرش اومد‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

می‌گن‌ اونجا فقط خودش و هم خونه‌ش علیرضا حقیقی بودن‌‌. ممکنه اون سیم برق انداخته باشه تو آب‌؟دقیقا ب ...

ممکنه کار اونم باشه

چون اگه برق میگرفتشون باید دوتاشونو میگرفت نه ی نفر

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

نمیدونم چرا ملت ما عادت دارن به بهره برداری شخصی ونامناسب از هر اتفاقی

روحشون شاد باشه 

باز ملت سرگرمی پیدا کردن

وقتی خانواده ایشون نمیخوان وارد حاشیه ها بشن 

مراعات کنن بقیه هم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خیلی حرفت بده عزیزم.شما جای خانواده ایشون نبودی.از دور گفتن این حرف قشنگه که اعضای بدنو اهدا کنن اما ...

مرگ مغزی بازگشتی نداره پس چه بهتر که مرگش به چند نفر دیگه هم زندگی ببخشه 

و محض اطلاعتون ماهم عزیزمون رو با مرگ مغزی از دست دادیم بله تصمیم سختیه اما به هر حال مرگ اتفاق میوفته بیشتر از یه مدتم نمیشه بیمار رو با دستگاه نگه داشت مثل همین آقای ورزشکار به نظرت الان با رفتنش چند نفر دیگه هم که در انتظار یه عضو روز و شب با مرگ دست و پنجه نرم میکنن نجات پیدا میکردن خیلی قشنگ تر نبود؟

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

درسته‌. ولی عجیب اینه ک خانواده ش نذاشتن جسد بره پزشکی قانونی‌!

بله عجیبه! خانواده اش به هر دلیلی نخواستن حقیقت افشا بشه

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

برامون اتفاق افتاده عزیزم بله اهدا کردیم چون مرگ مغزی هیچ بازگشتی نداره بیش از حد هم که فرد مرگ مغزی ...

واقعا چه دل بزرگی دارین ولی هرکسی نمیتونه مثلا من خودم عمرا این کارو انجام بدم اون لحظه آدم نمیخواد بپذیره که عزیزش رو از دست داده 

ممکنه کار اونم باشهچون اگه برق میگرفتشون باید دوتاشونو میگرفت نه ی نفر

اون داشت با تلفن حرف می‌زد‌ اونطرف بود‌.

شاید سیم رو انداخته باشه تو آب‌.

مرگ مغزی بازگشتی نداره پس چه بهتر که مرگش به چند نفر دیگه هم زندگی ببخشه و محض اطلاعتون ماهم عزیزمون ...

چه دل بزرگی دارین، خدا بهتون صبر بده 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

مرگ مغزی بازگشتی نداره پس چه بهتر که مرگش به چند نفر دیگه هم زندگی ببخشه و محض اطلاعتون ماهم عزیزمون ...

من سال هاست کارت اهدای عضو دارم بارها به همسرم گفتم چیزی شد اعضای بدنم اهدا کن هربار میگه نه من رضایت نمیدم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

واقعا چه دل بزرگی دارین ولی هرکسی نمیتونه مثلا من خودم عمرا این کارو انجام بدم اون لحظه آدم نمیخواد ...

به هر حال اینکه با رفتنش چند نفر دیگه هم به زندکی برگردن اتفاقا دل بازمانده ها رو یکم آروم تر میکنه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

اون داشت با تلفن حرف می‌زد‌ اونطرف بود‌.شاید سیم رو انداخته باشه تو آب‌.

نمیدونم 

ولی بی دلیلم نبوده فعک کنم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥