2777
2789
عنوان

به نظرتون مرگ صابر کاظمی مشکوک بود یا صرفا یه اتفاق بوده‌⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 78 پست
مرگ مغزی بازگشتی نداره پس چه بهتر که مرگش به چند نفر دیگه هم زندگی ببخشه و محض اطلاعتون ماهم عزیزمون ...

دیگه به هر جهت روحیات هر خانواده و هرکسی متفاوته.من به شخصه دوست ندارم اهدای عضو. کار اجباری هم نیست .هر کس میدونه دل این کارو داره انجام بده ولی نظر دادن برای دیگران درست نیست

مشکوک ب نظرم طبق اخباری ک اعلام شدمگه تو استخر فقط اون بنده خدا بود ک برق بگیره؟؟بعد چرا همه دوربینا ...

دقیقا‌. استخر رو ک می‌گن‌ مال ویلا شخصیش با هم‌خونه‌ش‌ بود‌. ولی دوربین چرا باید خاموش باشه‌؟؟؟ 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی سناریو گفتن‌. بالاخره کدومش درسته‌؟‌

عزیز جان از فوتشون ناراحت شدم، ولی باور میکنین من اصلا پیگیر اخبارشون نبودم؟ جسته گریخته تو تاپیکا خوندم 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

سلام. فقط به اخبار منتشر شده از طوی شبکه های معاند اونور آبی که برخیشون دیگه دروغگویی و مغرض بودنشون تابلوعه، گوش ندید.

در اینترنت سرچ بزن الهه حسین نژاد ببین کثافتا چه جوری در قتل یه دختر خانم، چطوری دارن زور میزن... اسم حکومت و ۳پاه و .... رو کنار قتل چنان میارن که داد میزنه دارن متمکن و عرض دارن ....

آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست

دیگه به هر جهت روحیات هر خانواده و هرکسی متفاوته.من به شخصه دوست ندارم اهدای عضو. کار اجباری هم نیست ...

من نظرمو گفتم و به نظرم بهترین تصمیم هم همینه 

شماهم نظرت محترم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

نمیدونم چرا ملت ما عادت دارن به بهره برداری شخصی ونامناسب از هر اتفاقیروحشون شاد باشه باز ملت سرگرمی ...

من سرگرمی پیدا نکردم طرفدارش بودم و می‌خوام‌ بدونم چه بلایی سرش اومد‌.

صدتا خبر مختلف پخش کردن درمورد علت مرگ‌مغزیش‌. خب چرا حقیقت رو نمی‌گن‌؟!

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

من سال هاست کارت اهدای عضو دارم بارها به همسرم گفتم چیزی شد اعضای بدنم اهدا کن هربار میگه نه من رضای ...

ان شالله خدا به شما عمر طولانی بده. همسر منم اجازه نمیده اصلا حرفشو بزنم، ولی از نیت قلبیم آگاهه. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

ان شالله خدا به شما عمر طولانی بده. همسر منم اجازه نمیده اصلا حرفشو بزنم، ولی از نیت قلبیم آگاهه.

ممنونم همچنین شماهم😘

همسر منم عاطفیه زود کم میاره

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

سلام. فقط به اخبار منتشر شده از طوی شبکه های معاند اونور آبی که برخیشون دیگه دروغگویی و مغرض بودنشون ...

من اصلا نمی‌دونم‌‌ ‌اونا درمورد علت مرگش چی گفتن‌‌.

فقط می‌گم‌ باید پیگیری‌ می‌شد‌.

اصرار خانواده اش به نگفتن جزئیات و نفرستادن جسد به پزشکی قانونی هم سوال برانگیزه‌.

مرگ مغزی بازگشتی نداره پس چه بهتر که مرگش به چند نفر دیگه هم زندگی ببخشه و محض اطلاعتون ماهم عزیزمون ...

موافقم‌.👌🏼

من سرگرمی پیدا نکردم طرفدارش بودم و می‌خوام‌ بدونم چه بلایی سرش اومد‌.صدتا خبر مختلف پخش کردن درمورد ...

دونستن برشون میگردونه؟ 

خیر 

فقط زندگی شخصی و آرامش خانواده و رزومه اشونو خراب میکنه 

منظورم شمای نوعی بودین 

همه ملت که تا فیها خالدون یه نفر و بیرون نکشن ول نمیکنن 

حالا هر کسی 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ممنونم همچنین شماهم😘همسر منم عاطفیه زود کم میاره

ممنون 🌹 از علاقه ی زیاده، حتما خداروشکر خیلی دوستون دارن. عشقتون مستدام 

دونستن برشون میگردونه؟ خیر فقط زندگی شخصی و آرامش خانواده و رزومه اشونو خراب میکنه منظورم شمای نوعی ...

آخه خیلی مظلوم بود مظلومم رفت‌.

آخه خیلی مظلوم بود مظلومم رفت‌.

خیلی زحمت کشیدن برای ایران و سرفرازی ایران 

این تشییع باشکوه و اینهمه دعا قطعا جاش بهشته 

اینا همه لیاقت میخواد که ایشون داشتن 

حیف طفلی زود بود واقعا 

همه والیبال جهان شوکه شدن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد