2777
2789

میگن تا دوماه طبیعیه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا 

فک کنم من تا ۳ یا ۴ماه درد داشتم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

من تا چند وقت داشتم فك كنم تا ١٠ هفته همش حس ميكردم ألانه كه پريود شم 

ران درد و مقعد و واژن هم همينطور

تو بارداري اگه شاخ درآوردي اون غير طبيعيه برو دكتر

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....

مگه لکه بینی داری که میترسی سقط شده باشه؟

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
نمیدونم بخدا,دیروز بی بی چکم مثبت شد رفتمازمایشگاه بسته بود دکترمم روزهای زوج هست,فقظ شیاافپرژسترون ...

عزيزم مباركه

شما هنوز اولشي! من تا ٨،٩ هفته هم گاهي درد خفيف داشتم ولي اوايلش شديد بود!

خوب كاري كردي شياف خريدي😍😘

من تا چند وقت داشتم فك كنم تا ١٠ هفته همش حس ميكردم ألانه كه پريود شم  ران درد و مقعد و واژن ه ...

اخه امروز خیلی دردششدید شد بعد ی دفعه لباس زیرم خیس شد رفتم دستشویی دیدم ترشح مث ابببخشید اینقد واضح میگم