2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شما چقدرهدکتر استرس داد بهم منم درد دارم بدتر شد حالم

نمیدونم دکتر چی گفته و چرا اون طور حرف زده

من نزدیک ۵ میل بود

دارو گیاهی میدن،پله بالا پایین رفتن،پیاده روی،مایعات زیاد، عرق خارخاسک

دفع شد

این کارا که گفتی نیاز نیست

سنگ شکن باید بشه؟یکی از آشناها شش میل بود عمل کرد

ببین عزیزم سنگ یازده را ما رفتیم سنگ شکن و خب راحت دفع شد اصلا هم سنگ شکن چیز خاصی نبود.

سنگ زیر هشت اگه توی حالب بیاد راحت دفع میشه اگر پایین کلیه باشه میگن کالیس تحتانی دفع نمیشه و عمل میکنند اونم نه سنگ ش میل را. بستگی به مکان سنگ داره و گرنه وقتی تکون خورده و خون دیدی یعنی داره دفع میشه. فقط تند تند برو سونو گرافی مثلا هفته ای یک بار ببین کجاست دقیقا اگه در مسیر دفع شدنه و توی حالب باشه نگران نباش دفع میشه.

بعضی دکترها برای پول همه را میبرن زیر تیغ جراحی. دکتر ما خیلی راحت گفت سنگ یازده هست من میتونم ببرم عمل کنم ولی با سنگ شکن راحت دفع میشه. یک سنگ ۹ میل هم کالیس تحتانی داره اونو باید بری عمل ولی بزار ببین بزرگتر میشه یا درد میگیره بعد اقدام کن خیلی ها سنگ دارن سالها هم نمیدونند بزرگ هم هست مشکلی ایجاد نمیکنه براشون