zkdlin_mehrsa مدیر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2754 عنوان بچه های دبیرستانی و کنکوری و پشت کنکوری | مشاهده متن کامل بحث + 2534 بازدید | 178 پست حوصلم سر رفته😔😂اگه سوالی دارین در رابطه با درستون میتونین ازم بپرسین و در ازاش برام انرژی مثبت بفرستین🩷🥺 خانم دکتر آینده ؛) 1404/08/15 | 19:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 859 سلام من متاهلم ۲۹ سالمه...رشتم تجربی بود دانش آموز زرنگی نبودم الانم هیچی توذهنم نیست ینی شیمی و فیزیک اینا جلوم بزارن هیچی نمیفهمم ولی اگ الان بخوام وقت بزارم میتونم؟؟؟تجربی بخونم خوبه یاانسانی.......انسانی چون خوندنیه میگم... برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2754 اسی من پایه ام رو به ضعیفه تا الان دستو پا شکسته خوندمرو ی ۷ ساعت تقریبا تصمیم دارم از هفته بعدی ساع ... وای دیوونه ای روزی ۷ ساعت عااالیه من خیلیارو دیدم از دی ماه شروع کردن زیر هزار اوردن نا امید نشو خانم دکتر آینده ؛)
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2754 سلام من متاهلم ۲۹ سالمه...رشتم تجربی بود دانش آموز زرنگی نبودم الانم هیچی توذهنم نیست ینی شیمی و فیز ... سلام هدفت چه رشته ایه خانم دکتر آینده ؛)
dinaaaa_a عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1896 وای دیوونه ای روزی ۷ ساعت عااالیه من خیلیارو دیدم از دی ماه شروع کردن زیر هزار اوردن نا امید نشو اونایی ک از دی شروع میکنن پایه خوبی دارنمن پایم خیلی بده
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 859 سلام هدفت چه رشته ایه الانک فرهنگیان تایید شده ۳۰ سال میخوام محک بزنم ...اگ نشه اون...توی انسانی مثلا روانشناسی یا تجربی پرستاری دولتی🥲 برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2754 اونایی ک از دی شروع میکنن پایه خوبی دارنمن پایم خیلی بده خب هنوز کلی تا دی ماه مونده منم پایه ام افتضاح بود در حدی بودم که نمیدونستم مثلا گاسترین و سکرتین چه فرقی دارن باهم ولی باید خودتو برسونی وقت تلف نکن خانم دکتر آینده ؛)
dinaaaa_a عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1896 خب هنوز کلی تا دی ماه مونده منم پایه ام افتضاح بود در حدی بودم که نمیدونستم مثلا گاسترین و سکرتین چه ... تو از شهریور شروع کردیمن تقریبا دو ماه و نیم ازت عقبم🥲ولی دارم همه تلاشم میکنممم فقط استرس زمان دارم
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2754 الانک فرهنگیان تایید شده ۳۰ سال میخوام محک بزنم ...اگ نشه اون...توی انسانی مثلا روانشناسی یا تجربی پ ... ببین باید مشخص کنی معلمی یا پرستاری چون اکه بخوای بری معلمی میگم برو انسانی کنکور بده چون فرهنگیان بیشتر ازش برمیدارن اگه هم که پرستاری میخوای باید خیلی بخونی ولی کار نشد نداره خانم دکتر آینده ؛)
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2754 تو از شهریور شروع کردیمن تقریبا دو ماه و نیم ازت عقبم🥲ولی دارم همه تلاشم میکنممم فقط استرس زمان دار ... سال اولته؟ دو ماه و نیم چیزی نیست برسی به فروردین میگی کاش همون موقع شروع کرده بودم خانم دکتر آینده ؛)
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 859 ببین باید مشخص کنی معلمی یا پرستاری چون اکه بخوای بری معلمی میگم برو انسانی کنکور بده چون فرهنگیان ب ... معلمی برام اولویت اول برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2754 معلمی برام اولویت اول برای فرهنگیان تا اردیبهشت وقت داری کنکور تجربی بده ک اگه فرهنگیان نشد پرستاری روداشته باشی خانم دکتر آینده ؛)
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 859 برای فرهنگیان تا اردیبهشت وقت داری کنکور تجربی بده ک اگه فرهنگیان نشد پرستاری روداشته باشی مرسی ازت چشم عزیزم😍فرهنگیان آزمونش جداس؟ برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2754 مرسی ازت چشم عزیزم😍فرهنگیان آزمونش جداس؟ اره فرهنگیان ازدیبهشته کنکور تجربی تیرماه قربونت خانم دکتر آینده ؛)
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 859 اره فرهنگیان ازدیبهشته کنکور تجربی تیرماه قربونت بازم ممنونم عزیز ..ان شاءالله موفق ترین باشی و یکروزی تاپیک بزنی تخصص گرفتی دختر باهوش و عزیز برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2754 بازم ممنونم عزیز ..ان شاءالله موفق ترین باشی و یکروزی تاپیک بزنی تخصص گرفتی دختر باهوش و عزیز ممنونم🩷🥺 حتما با ی مشاور حرف بزن تا راهنماییت کنه چطور نهایی و تستی رو باهم هندل کنی خانم دکتر آینده ؛)