2777
2789
عنوان

بچه های دبیرستانی و کنکوری و پشت کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2500 بازدید | 178 پست
ممنونم🩷🥺 حتما با ی مشاور حرف بزن تا راهنماییت کنه چطور نهایی و تستی رو باهم هندل کنی

مرسی گل من...چشم....مگه نهایی هم باید بدم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
اها خودت کلاس بیرون نمیری؟؟اکثر مدارس قبل عید کتابارو جمع میکنن

نه بابا مدرسه ما بی عرضه تر از این حرفاس

نه ولی جدیدا از کلاسای آنلاین تلگرام که پولین ولی تلگرام رایگان میذاره استفاده میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا مدرسه ما بی عرضه تر از این حرفاسنه ولی جدیدا از کلاسای آنلاین تلگرام که پولین ولی تلگرام رای ...

من اصلا با گوشی و ویدیو موافق نیستم🥲🥲🥲

خانم دکتر آینده ؛)

سلام عزیزمم 

من‌سال اخرم امسال کنکور دارم اما از وقتی وارد دبیرستان شدم هیچی‌نخوندم حتی ۱خط

قرار بود آزاد برم که مامان بابام میگن نه و پشیمونم‌کردن که مدرکش ارزش نداره

حالا میخوام‌دولتی بخونم چطوری شروع کنم؟روزی چندساعت باید بخونم و حفظیات رو سوال دربیارم بخونم یا معمولی

به نظرت از الان شروع کنم اوکی یا بمونم پشت کنکور مشهدی جایی قبول بشم؟

سلام 

اگه جوابمو بدی واقعا ممنونت میشم عزیزم

من تازه میخوام شروع کنم ولی نمیدونم کی نهایی رو بخونم کی اختصاصی و اینکه آیا روزانه برای نهایی ها و عمومی ها هم وقت میزاشتی یا ی زمان دیگه نهایی خوندن رو شروع کردی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
سلام عزیزمم من‌سال اخرم امسال کنکور دارم اما از وقتی وارد دبیرستان شدم هیچی‌نخوندم حتی ۱خطقرار بود آ ...

سلام اگه ی رشته ای میخوای که هم دولتیه هم تاپ ی سال بمون

خانم دکتر آینده ؛)

مرحله اموزشت کامل میشه؟؟ بعد میزی تست بزنی یا نه

من اول کلیپ میبینم چندتا از سوالای کلیپم همزمان حل میکنم بعد تست 

چون من محاسباتم ضعیفه و کلا صفر هستم خیلی گیر میکنم تو تست وقتمم میره کلی همراه با تحلیل مخصوصا اینکه کلیپم دارم برا یادگیری میبینم

من اول کلیپ میبینم چندتا از سوالای کلیپم همزمان حل میکنم بعد تست چون من محاسباتم ضعیفه و کلا صفر هست ...

عجول نباش فقط سعی کن سرعت عملت بیشتر باشه روزی ۵ تا تست ببشتر بزن 

خانم دکتر آینده ؛)

سلام اگه ی رشته ای میخوای که هم دولتیه هم تاپ ی سال بمون

رشته وکالت یا مدیریت بازرگانی 

در دانشگاه خوب بمونم؟

اخه‌ساپورت مالی ندارم خانواده انتظار داره برم سرکار نمیدونم چ کنم

میشه اینجوری خوند؟

رشته وکالت یا مدیریت بازرگانی در دانشگاه خوب بمونم؟اخه‌ساپورت مالی ندارم خانواده انتظار داره برم سرک ...

اره چرا نشه

رشته خوب یه عمر میمونه برات یه سال چیزی نیس

خانم دکتر آینده ؛)

🥲🥲🥲🥲 معلومه که اره الان ۶۰ درصد نهایی و ۴۰ درصد کنکور تو قبولیت تاثیر گذارع

مرسی عزیزم...من تصمیممو گرفتم بنظرم من برا تجربی بخونم فرهنگیان ک چندماهی بزرگم ...و بنظرم دوسال تایم میخوام امسال از الان رو فهم درس ها کارکنم کلاس اینا برم سال دوم کلاسای کنکور و تست زنی کار کنم ...اینجوری نهایی هم نتیجه خوبی میتونم بگیرم.مرسی از راهنماییات گلم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤