2777
2789
عنوان

بچه های دبیرستانی و کنکوری و پشت کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2500 بازدید | 178 پست

عزیزم  تبریک میگم بهت 

چطوری ساعت خوابتو درست کردی تونستی صبحا زود بیدارشی و شب به موقع بخوابی و اینو ثابت نگه داشتی و اینکه برای اینکه طول روز خسته نشی بدنت کم نیاره چی میخوردی و یه سوال دیگه اینکه چطوری استفاده از گوشی رو کنترل میکردی ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازدهم تجربیم چطور همه درسامو قبل مدرسه تموم کنم از فروردین شروع کنم تست زنی؟تو چه برنامه ای پیشنهاد ...

تو الان سعی کن نهاییتو خیلی عالی بدی در کنارش اگر رسیدی تست بزن 

اولویتت نهایی باشه

خانم دکتر آینده ؛)

عزیزم تبریک میگم بهت چطوری ساعت خوابتو درست کردی تونستی صبحا زود بیدارشی و شب به موقع بخوابی و اینو ...

قربونت برم 

انگیزه برای بیدار شدن خیلی موثره یه سری روزا من خودم خود ب خود ساعت ۷ پا میشدم 

و اینکه اول صبحا قهوه میخوردم اینم خیلی تاثیر داشت اخر شبم دیگه انقدر خسته میشدم زود خوابم میبرد 

گوشیمو کلا خاموش کرده بودم داده بودم ب بابام 

خانم دکتر آینده ؛)

تو الان سعی کن نهاییتو خیلی عالی بدی در کنارش اگر رسیدی تست بزن اولویتت نهایی باشه

اها بنظرتون میشه تا فروردین کتابا رو جمع کرد یه دور؟بعد اینکه من فرمول ۲۰ زیست ندارم به جاش میشه کتاب تست زیست استفاده کرد؟چون میگن برای زیست تست واس هم نهایی هم کنکور جوابه

اها بنظرتون میشه تا فروردین کتابا رو جمع کرد یه دور؟بعد اینکه من فرمول ۲۰ زیست ندارم به جاش میشه کتا ...

قرار نیس برای همه درسا فرمول ۲۰ داشته باشی که 

اگه بتونی زیست ده و یازده ترکیبی تست بزنی عاااالی میشه 

اگه مدرستون قبل عید کتابارو جمع کنه اره

خانم دکتر آینده ؛)

۱۲۰۰۰

اسی من پایه ام رو به ضعیفه تا الان دستو پا شکسته خوندم

رو ی ۷ ساعت تقریبا 

تصمیم دارم از هفته بعدی ساعت مطالعه امو بیارم بالا ولی احساس میکنم زمان کافی نیس برای قبولی رشته تاپ🥲