2777
2789
عنوان

امشب از خونه زدم فرار خواهم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4511 بازدید | 124 پست
مرو راهی که پایت را ببندند, ☆☆☆ مکن کاری که هشیاران بخندند.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه امن نیست نه این نشده

عزیزم ااالااقل که تصمیمت برا رفتن هست 

اول از اون شهر کار پیدا کن با چنتا کافه اینا بعد برو بخدا با دو تومن تا سر کوچه نمیشه رفت 

دورت بگردم کاش کاری از دستمون بر می آمد 💔

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیز دلم برای دخترای بی پناه پناهگاه هست

برو مقر پلیس بگو مشکلم اینه 

اگه برگردم خونه امنیت جانی ندارم

دوست من مشکل داشت می‌ترسید به کسی هم بگه خودم رفتم گفتم کمکش کردن 

دوستم با خوشحالی اومد خونمون برام یه هدیه گرفته بود تشکر می کرد

اونا هرروز با بچه های فراری در ارتباط میدونن چطور مشکلت حل کنن

اگه نمیشه بمونی خونتون، اونجا میبرن اداره ی سر پرستی تا جای امن پیداکنی برای خودت

عاقلانه رفتارکن