2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اومد دیدنم و تهش بهم گفت فقط میخواستم ببینمت💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 108 پست

دیگه بهش فکر نکن اون مهربانیا مال یکی دو ساعته 

اگر خودش این چند روزه اومد جلو بگو میتونیم با مشاوره رفتن کم کم جلو بریم اگر تونستیم مشکلاتمون و حل کنیم دوباره به هم برمیگردیم اگرهم نیومد کلا فراموشش کن اگر قبول نکنه خودش هم مقصر بوده برگشتن بهش اشتباهه 

چرا پیام دادی التماسش کردی 

مردها وقتی کنه بشی فکر می کنند چه خبره

خواهش می کنم ازت نه زنگ نه پیام نه حتی تک

اشتباه کردی سریع نشون دادی دوست داری برگردین به هم

برای عمون خیالش راحت شده طاقچه بالا گذاشته

حداقل می گفتی باید فکر کنم 

الانم نرودنبالش تا بیاد 

بعدهم بگو باید بریم مشاوره تا دوتامون اشتباهاتمونو بفهمیم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن 

اون خودش میخواد برگرده ولی وقتی دید تو هم هنوز دلت باهاشه پاشو پس کشید که تو پیش قدم بشی آخرشم تو رو مقصر جلوه بده 

خلاصه میخواد برگرده ولی جوری مه تو بگی اشتباه از من بوده اونم دوباره بیاد سرت سوار شه اگه بچه نداری ولش کن

اون موقع چند سالت بود،؟ اگه وضع مالیش خوبه وپاکه اهل دود ومشروب ورفیق بازی نیست بهتره کوتاه بیای وقبول کنی زن باید انعطاف پذیر تر باشه چون توانشو داره، این مردو میشناسی ولی مردای دیگه رو نه باز ممکنه شکست بخوری چون الان مردا کم تحملن زود جا میزنن 

اون آقا همش به شما میگه که شما بیشتر مقصر بودی 

همین که داره میگه بیشتر مقصر بودی کار رو سخت می‌کنه 

آدم نباید دنبال مقصر بگرده 

آدم باید دنبال راه حل برگرده 

اینکه چطور مسئله رو حل کنه 

نه اینکه بگه تو مقصر بودی من مقصر نبودم

اون آقا همش به شما میگه که شما بیشتر مقصر بودی همین که داره میگه بیشتر مقصر بودی کار رو سخت می‌کنه آ ...

من فقط ی کلمه گفتم جفتمون مقصریم و همین باعث شد قشنگ بهم بریزه و رفتارش عوض بشه

اون موقع چند سالت بود،؟ اگه وضع مالیش خوبه وپاکه اهل دود ومشروب ورفیق بازی نیست بهتره کوتاه بیای وقب ...

نه اهل دود و رفیق بازی نیس

وضعیت مالیش هم زیاد خوب نیست 

اما خیلییییی غد یکدنده ک لجبازی 

ولش کن اون خودش میخواد برگرده ولی وقتی دید تو هم هنوز دلت باهاشه پاشو پس کشید که تو پیش قدم بشی آخرش ...

بخدا اصلا موندم 

ادمی‌که اون همه اصرار کرد اون همه محبت یهو رنگ عوض کرد

چرا پیام دادی التماسش کردی مردها وقتی کنه بشی فکر می کنند چه خبرهخواهش می کنم ازت نه زنگ نه پیام نه ...

اصلا راستش خودمم فکر میکنم اشتباه کردم باید دیگه اصلا جوابشو ندم 

خیلیییی اصرار کرد دلم به درد اومد

بعد از طلاق رابطه رو کامل قطع میکردی.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم