بخاطر کارای این روزا باشگاهم ک تعطیله برام و ورزش توی خونه هم نیمتونم بکنم
دلم میخواد یه قرصی یه دم نوشی بیاد و معجزه کنه برام🤦♀️😂
🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️ با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم روز ب روز میره بالابخاطر کارای این روزا باشگاهم ک تعطیله برام و ورزش توی خونه هم نیمتونم بکن ...
قرصو دمنوش ک محاله بیاد😂 حتما تحرکت کم شده شامم زود بخور بعد ۸فقط میوه و فلان خگبخور من بعد عمل دیگ نزاشتم از ۷۰بالابرم ورزشم میکنم میرم پیاده روی اونروز همسایم میگه پاهات لاغرن مسخرم کد 🤣 گفتم باشه چاقی برا خودتون بمونه😂
میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
قرصو دمنوش ک محاله بیاد😂 حتما تحرکت کم شده شامم زود بخور بعد ۸فقط میوه و فلان خگبخور من بعد عمل د ...
چاقی به شدت مرضه
عکسمو ک دیدی همون روز گرفتم ولی خوب چاقی من میره ب پاهام و اذیت میشم
منبعد بیشتر رعایت میکنم
🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️ با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕