2777
2789
عنوان

چخبرا🙃🫠🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 118 پست
چاقی به شدت مرضهعکسمو ک دیدی همون روز گرفتم ولی خوب چاقی من میره ب پاهام و اذیت میشممنبعد بیشتر رعای ...

خوشبحالت میره اونجا 😁من از قدیما یکم شکمو پهلو مونده  ولی  این مدت  یکم کمتر شده  من خیلی میوه دوس دارم بیشتر میوه میخورم

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست دارم عروسی کورد های سمت غرب رو برم، لامصب خیلیییی حال میده🫠🥹

اره خدلییش اونا هیجانشون خیلی زیاده  ما  مثل اونا شادو شنگول نیستیم  بیشتر خودشونو میگیرن خود شیفتن طرف ما  کلی طلا اویزون میکنن قر نمیدن زیاد🤣

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اره خدلییش اونا هیجانشون خیلی زیاده ما مثل اونا شادو شنگول نیستیم بیشتر خودشونو میگیرن خود شیفتن ...

ما ام مثل اوناییم فکر کنم، چون مثل شما طلا ملا نداریم😔😂 انرژی هم بالااااااا، عروسیم دعوتت می کنم بیا حتما🙃😂

فقط بذار داماد پیداش بشه😒😂😂

خراسان شمالی🤍

😍😍پایتخت غربی کورد های کرمانج🙌😎

😍 😊😘  شکاکو کرمانجو هَرکی  همه جوره هس اینجا 

ما ام مثل اوناییم فکر کنم، چون مثل شما طلا ملا نداریم😔😂 انرژی هم بالااااااا، عروسیم دعوتت می کنم ب ...

اویی داییک  ازه بِم داوته 😊😍  وَره  ببهَ  بوکا مَه   زاوا ژی هَیَه 😁

ما ام مثل اوناییم فکر کنم، چون مثل شما طلا ملا نداریم😔😂 انرژی هم بالااااااا، عروسیم دعوتت می کنم ب ...

همه ک طلا ندارن  کلن اینجوریه یکیم  زیاد  برقصه میگن عه این سبکه اونای ک خودشونو میگیرن میگن اینا سنگینن🤣🤣  قبلنا خوب بود از دلو جون مایه میزاشتن

😍 😊😘 شکاکو کرمانجو هَرکی همه جوره هس اینجا

می دونم، اما خب فکر می کنم اکثرا کورد های ارومیه کرمانجن. نباشن هم توی غرب کشور کورد های کرمانج بیشترشون تو ارومیه هستن، پس میشه پایتخت غربی😍🙃😂😂😂

خراسان شمالی🤍

😍 😊😘 شکاکو کرمانجو هَرکی همه جوره هس اینجا

می دونم، اما خب فکر می کنم اکثرا کورد های ارومیه کرمانجن. نباشن هم توی غرب کشور کورد های کرمانج بیشترشون تو ارومیه هستن، پس میشه پایتخت غربی😍🙃😂😂😂

خراسان شمالی🤍

خوشبحالت میره اونجا 😁من از قدیما یکم شکمو پهلو مونده ولی این مدت یکم کمتر شده من خیلی میوه دوس ...

من میوه دوست ندارم

ب شدت هله هوله خورم😶

یکی باید پیدا کنم پایه رژیم ی ۵ تایی کم بشم ۶۰

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

می دونم، اما خب فکر می کنم اکثرا کورد های ارومیه کرمانجن. نباشن هم توی غرب کشور کورد های کرمانج بیشت ...

درسته گلم 😊

همه ک طلا ندارن کلن اینجوریه یکیم زیاد برقصه میگن عه این سبکه اونای ک خودشونو میگیرن میگن اینا سن ...

جواب پیام بالای این پیامت : من از خدامه والا😍😂😂😂

جواب این پیامت: سبکه چیه؟😐😂😂 عروسی واسه رقصیدن دیگه، ما که این حرفا رو نداریم اینجا😃

خراسان شمالی🤍

من میوه دوست ندارمب شدت هله هوله خورم😶یکی باید پیدا کنم پایه رژیم ی ۵ تایی کم بشم ۶۰

بگووو پس از چیه  😐😐  اونا ک سمن  بخدا عاشقشونما ولی  باترس میخورم فقط میوه هاااا  هر روز برام  جعبه سیب میاد منم روزی چندتا میخورم  😁همه میوه ها عخشن 

بگووو پس از چیه 😐😐 اونا ک سمن بخدا عاشقشونما ولی باترس میخورم فقط میوه هاااا هر روز برام جعب ...

بلکی منم بتونم 

هی بیا پی وی طومار بنویس شاید تونستم😂😂😂😂

🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

بلکی منم بتونم هی بیا پی وی طومار بنویس شاید تونستم😂😂😂😂🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀ ...

نه دیگه به طومارام برخورده  تا دوکلمه مینویسم  اژیر قزمر به صدا در میاد هشدار میدن 😐😁😂  بی شوخی تا یکم مینویسم  یادت میفتم حسااااس شدم😐🤨 🤣🤣