2777
2789
عنوان

مطلقه ای که منشی مطب آقای دکتر بود الان شده خانم خونش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 7984 بازدید | 184 پست
بجون بچم واقعیته منطقمون نمیتونم فقط اسم بگم

وااا خواهر جون بچه قسم میخوریم خو ی کاربر دیگه گفت ازاین نوع دست اتفاقات افتاده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

@niniyar‍ نمیدونم ایشون بااین ادبیاتش چی میگه دقیقا .کاربر بی شخصیت من ده سال بعد از جدایی ازدواج مج ...

خب چرا بهت بر خورده 

ده ساله ازدواج کردی 

دیگ مطلقه محسوب نمیشی ک🥴

چرا اینقدر جوگیر شدن  کاربرها من نمیفههممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر یک بار توی متن اشاره میشد که منشی قبلا ازدواج کردن و جدا شدن همه می‌فهمیدیم خانم منشی جدا شده و ...

خب مطلقه اس دیگه 😐😐😐 این چه حرفیه دیگه

منم جدا بشم میشم مطلقه یعنی کسی که جدا شده یه مخففه 

الان خوبه لفظ مجرد و متاهل هم برداریم بگیم کسی که ازدواج کرده و الان داره زندگی می‌کنه با همسرش و برای مجرد بگیم کسی که ازدواج نکرده تو عمرش اصلا تا حالا زندگی مشترک نداشته؟😂😂

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

تو خفشو اره تو بدون شوهر بچه بزرگ کردی بچه هست ماهه رو ول کردی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ...

اخه ب تو چ مربوطه ک جدا شده یا نشده؟؟؟؟

هرچی ک هست 

تو زندگی خودش بوده 

شما چرا حرص میخورین 

و غصه شو دارین؟؟؟

خب چی میگفتم دختر طلاق گرفته؟

ن عزیزم اشتباه از شما نیست کاش اینهمه جسارت و شجاعت و ب قول خودمون بیان کردن حرف حق و تو دنیای وافعی داشتیم الان دنیا گلستانی بود

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
من همیشه ب خانومای این سایت گفتمخیانت دیدین به هیچ عنوان تا خونه زندگی و ابروی اون هرزه ک هوار شده ت ...

آره  باید میرفت محل زندگی زنه آبرو  برای خودش و خانواده ی زنیکه نمیذاشت جوری ک جمع کنن برن از اون محل 

بعدم مهریه رو تمام و کمال میگرفت جدا میشد 

آبرو مرتیکه هم میبرد دیگ هیچ مریضی اونجا پا نذاره

@niniyar‍ نمیدونم ایشون بااین ادبیاتش چی میگه دقیقا .کاربر بی شخصیت من ده سال بعد از جدایی ازدواج مج ...

عزیزم دخترت راضیه از زندگیش چند سالشه؟ پدرش چطور راضی شد بچه رو بده تو؟

منم واقعا طلاق لازمم اما بچمو چکار کنم شوهرم بهم نمیدش مطمنم

خییییلی دوسش داره و بهش وابستس

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

به تو چه که من به اون کاربر چی گفتم خودش زبون داره نیازی به وکیل مدافع نداره

اگه زبون حالیت بود و حدو حدود میدونستی 

نمیپریدی دهنتو واکنی و چرت و پرت بگی 

چیزی ک دقیقا ب تو مربوط نبوده رو بی ادب

عزیزم دخترت راضیه از زندگیش چند سالشه؟ پدرش چطور راضی شد بچه رو بده تو؟منم واقعا طلاق لازمم اما بچمو ...

درخواست دوستی بده میگم عزیزدلم ⚘️

انشالله امثال ماهارو هرکس قضاوت میکنه که مادر نیستیم خدابه سرخودشو عزیزاش بیاره .

منم روزای سختم تموم شد رفت روسیاهیش موند به ذغالا و قضاوت کننده ها . برای توهم میگذره 

درخواست دوستی بده عزیزم صحبت میکنیم