2777
2789
عنوان

مطلقه ای که منشی مطب آقای دکتر بود الان شده خانم خونش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 184 پست
منم نامزدم با یه خانم مطلقه که دوتا دختر داشت و 7سال از نامزدم بزرگ بودن به من خیانت کردو الان تو مس ...

مهریت رو قسط بندی نکردن؟

یکی میگفت یه جور قسط بندی میکن سالی یه سکه میشه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
کلا بعضي از آقایون به شدت تحت تاثیر و جذب مطلقه ها میشن گویی که فانتزیشونه

خب اونا چند دسته هستن

یه سری چون دختر مجرد بهشون نمیدن میرن سراغ مطلقه

یه سری میرن سواستفاده کنن و اون وسطا عاشق میشن

یه سری مجرد و مطلقه براشون نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تو چرا بهت برخورده مگ اسمتو آورده؟

من مطلقه‌ام

بله اسم منو اورده!

درست نیست واقعا!

زن متاهلش هم ممکنه هرز بپره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حالا عمل به کنار بخدا یجوری افاده گرفته انگار همه نوکرشن

شما ک اونجا مغازه داری حتما  کارمایی ک پس میده رو میبینی در آینده

خونه و آشیونه یکی دیگ رو خراب کرده 

غیر ممکنه پس نده 

بعدا تاپیک بزن همینجا تعریف کن

هی از کلمه مطلقه تاکید می کنی ک فقط مطلقه ها خرابن؟؟دختر باکره نمی تونه خرااب باشه

متاسفانه بیشتر کسایی که وارد زندگی متاهل ها می شن مطلقه هستن که البته به این معنی نیس که همه ‌مطلقه ها بد هستن

ما یه همسایه داریم مطلقه اس‌و‌همسن مامانمه همه اش برای‌شوهرم کرم‌می ریزه در خالی که به من اصلا سلامم‌نمی ده سر یه موضوعی گرفته بود شوهرمو‌تو آسانسور شوهرم‌طفلی‌هی‌می گفت حالا با خانومم صحبت کنین من‌نمی دونم این مسائلو دست بردار نبود پیر‌زن

اگ اوکی رفتار کنی هیچکس بخودش اجازه نمیده جرئت کنه درضمن این مسائل واسه ی مامور حکم جرم سنگین دارهپس ...

داستان نساختم و نیازی هم نمی‌بینم تو باور کنی مثه اینکه تا حالا پات به دادگاه و پاسگاه و کلانتری باز نشده نمی‌فهمی دورت چه خبره تو دادگاه بعضی قاضیا به زنی که میخواد طلاق بگیره میگن کارتو حل می‌کنیم اگه باهام وارد رابطه بشی تو از این چیزا ندیدی نمیتونی باور کنی

هیچ حکمی ندارع براشون همینکه از دادگاه اخراجش کردن کافیه اعدامش که نمیکنن برا آبروی خودشونم که شده صداشو در نمیارن 

از این چیزا خبر نداری الکی فتوا نده

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

حالا اینو کار ندارم ولی داییم پزشکه یه دور ورشکست شد خیلی شدید

خانومش جدا شد همونموقع 

یه منشی داشت داییم یه دختر خانوم ۴۰ ۴۵ ساله که اشنا شدن ازدواج کردن چند سااال بعد جدا شدن خانم اول اشنا شدن کلا 

الان ماشالله داییم کارش سکه ست رستوران داره مطب داره 

خانومش غرق طلاست خونه بالاشهر و ماشین بقیه حسرتشو میخورن البته خانوم خوبیه نوش جانش

اینو فقط گفتم که بگم دوستانی که از مجردی و ...مینالن 

گاهی سرنوشت عجیب غریب میشه 

یهو یادم اومد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

حالا همه چسبیدن به کلمه مطلقه 

خب کسی که جدا شده بهش چی میگن 

جز اینکه باید بگن کسی که سابقه ازدواج داشته؟

خیلی زن ها با مردهای متاهل میرن تو رابطه ولی همه نمیتونن باعث بشن مرد از زنش جدا بشه و این همه براش خرج کنه. به نظر من اینجور زن ها به شدت عوضی و خطرناکن. نمیگم تقصیر مرد نیست ولی اینکه کسی بتونه اینجوری مردی رو تحت تسلط خودش دربیاره کار هر کسی نیست 

هر دو مرده بیشتر از پشت میبره که حامله نشه

پس اکثرا میرن سراغ مجردها 

پسر همسایمون 

هربار دختر میاره 

خودشم دهه هشتادیه 

دخترا میان تاصب میمونن و میرن 

بلانصبت الان دخترا 

از اونایی ک جدا شدن بدتر هستن و خدا ب دور کنه