2777
2789
عنوان

مطلقه ای که منشی مطب آقای دکتر بود الان شده خانم خونش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 7973 بازدید | 184 پست
عزیزم تو فرم خارجیا هم قسمت‌های وضعیت رابطه یعنی: متاهل مجرد جدا شده هست شما خودتون و دوستان یه جایی ...

من از هیچ کس خط نمیگیرم 

دوستی هم ندارم 

کامنت من هم ربطی به جواب شما نداشت 

شما اتفاقا میخواید خودتونو بزنین کوچه علی چپ 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من اصلا قصد جسارت به کسی رو ندارم .همه ی مطلقه ها ک بد نیستن اتفاقا خیلیاشون پاک و خانوم ...

من نمیدونم تو دنیای وافعی هم اینقدر ازصحبت بقیه و کلمات بکار رفته تو جملاتشون ایراد میگیرن با فقط اینجا

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
به حق چیزای نشنیده

😐😐😐😐 خداروشکر ک تا حالا ازین چیزا ندیدید 

من تو دادگاه که میرفتم موجی از فسادو میدیدم ک باورنکردنی بود

رابطه زنایی که در شرف طلاق بودن با کارمندا و قاضی و کسایی که اونجا کار می‌کردن

با مامورا

با خیلیا 

برام عجیبه که تا حالا ندیدی ازین چیزا شایدم تا حالا دادگاه نرفتی امیدوارم هیچوقت نری 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

والا من که مجردم 

اصلا ذهنم متوجه مطلقه بودن اون خانم نرفت

تو هر قشری همه جور هستن

خانمی که جدا شده وجودش رو داشته 

اما اینکه آنقدر بعضیا واکنش نشون دادن به تاپیک

نشون میده این مسئله هنوز تو ذهنشون حل نشده

وگرنه این دسته خانمها نه جرم کردن نه کار غیر قانونی

فقط وجود داشتن همچین

پس کمی هم رو ذهن خودتون کار کنید لطفا

هیچ چیز مطلق نیستاما منم دیدم اکثرا خانم مطلقه چون زندگی خودش خراب شده چشم نداره ببینه یکی زندگی خوب ...

منم منظورم همینه یه زن  مجرد یا یه متاهل مگه با مرد متاهل ازدواج می کنه مگه بی عقل باشه

@niniyar‍ نمیدونم ایشون بااین ادبیاتش چی میگه دقیقا .کاربر بی شخصیت من ده سال بعد از جدایی ازدواج مج ...

عزیزم کاری ندارما ولی چرا انقد توهین و بدو بیراه میگید به کاربران؟بچتون واقعا با پدرمادرتون باید زندگی کنه.  بزرگ بشه؟گناه نداره؟پدرومادر مگه توانایی مراقبت و تربیت و حس خوب خانواده رو میتونن به بچه ها بدن؟

نه که همجنسای ما بهمون رحم میکنن وقتی یه زن یا دختر می‌دونه این مردی ک باهاشه زن داره بچه داره و تاز ...

من کل ماجرا منظورم نبود 

پست کلی هم گذاشتم 

از توهین بدم میاد 

و جمع بستن 

مرد و زن خیانتکار هر دو به یه اندازه منفور هستن

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب چی میگفتم دختر طلاق گرفته؟

اگر یک بار توی متن اشاره میشد که منشی قبلا ازدواج کردن و جدا شدن همه می‌فهمیدیم خانم منشی جدا شده و طلاق گرفته

من فکر میکنم نیازی نبود لفظ مطلقه رو به کار برد اونم چندییین مرتبه

برخی تغییرات فقط منتظر شجاعت ما هستند...!

خوشبختانه تا حالا دادگاه نرفتم

پس تا حالا نرفتی پیش داوری نکن لطفاً 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂