2777
2789
عنوان

مطلقه ای که منشی مطب آقای دکتر بود الان شده خانم خونش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 184 پست
فرقش در اینه که دختر حراب از پشت مبده مطلقه ی خراب از هر دو

اینا قدیمی ن الان کلی اپشن اضافه شده

سک..چت و رابطه دهانی فرقی نمونده ک بشه تشخیص داد

نتیجه گیری ادم خراب می تونه مجرد باشه متاهل باشه مطلقه باشه بیوه باشه

نباید باید بگی چون جدا شده خرابه

می دونم عزیزمولی کسی ک بخواد زندگی کسی رو بدزده همه جور ادمی می تونهفقط کسی ک جدا شده نیست منظور من ...

ولی بیشتر کسی که جداشده زنی که شوهرش داره مخفیانه رابطه داره نمی دزده زن مجردم مگه خره که با متاهل ازدواج کنه وقتی براش مجرد هس فوقش پول میگیره می‌ره نود درصد مطلقه میچسبه به مرد متاهل حالا زنا مطلقه یه خوبم داریم ولی بقیه زنا بجز مطلقه ها شرایط دزدی نشون کمتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زشت که فقط خانما به همجنس خودشون هزار تا 

کلمه نامربوط بعنوان  توهین نسبت میدن 

مطلقه 

ترشیده 

خراب 

داف پلنگ و....... 

یبارم بگین متوجه میشیم 

فهمیدیم بابا 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

۹۹ درصد زن ها خرابنباکره و مطلقه ام ندارهکافی بوی پول به مشام برسهاز شیطان بدتر میشنالبته که خود خان ...

من خودم جدا شدم 

اما 

خدا لعنت کنه 

ب کسی ک وارد 

زندگی یه متاهل میشه و ب هم نوع و هم جنس خودش 

رحم نمیکنه 

این ادم 

از نجس نجس تره ک 

دونسته زندگی کسی و نابود میکنه

اگ اوکی رفتار کنی هیچکس بخودش اجازه نمیده جرئت کنه درضمن این مسائل واسه ی مامور حکم جرم سنگین دارهپس ...

و اینکه تو از امثال همون آدمایی هستی که وقتی به ی دختر یا زن تجاوز میشه میگن بد لباس بود میگن جلف بود میگن خودش هرزه بود😏برات متاسفم که انقد راجع به آدما زود قضاوت می‌کنی

من تو خانواده مذهبی و سخت گیری بزرگ شدم دورانی که قهر بودم چادر سرم میکردم و کاملا با حجاب بودم و هرگز رفتاری نکردم که از عرف خارج باشه اما هم مردا هرزه ان هم مطلقه هایی ک اینو بهشون فهموندن ک هر کدوم ما طلاق میگیریم پایه رابطه ایم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من ک تاپیک چرتتو نخوندمولی گوه میخوری کسایی ک مطلقه ن رو از بقیه جدا میکنیب عنوان ی نکته ی منفی زن ا ...

عزیزم 

اگه به مجرد بگه مجرد توهینه؟ یا به متاهل بگه متاهل؟

تو خارج هم تو فرم پر کردن دقیقا همچین قسمت هایی هست 

Reza

اینا قدیمی ن الان کلی اپشن اضافه شدهسک..چت و رابطه دهانی فرقی نمونده ک بشه تشخیص دادنتیجه گیری ادم خ ...

نه خرابی ربطی به وضعیت شخص نداره 

آدم داریم به هر دو جنس گرایش داره ( با اونی که کلا فقط به همجنس گرایش داره فرق میکنه ) 

@niniyar‍ 

لطفا تاپیکو بترکونید اینجا طوری مسئله رو بیان کردن که اینهمه خانم جداشده توسایت ممکنه دلشون بشکنه 

واقعا متوجه نمیشم چرا این کلمه ی مطلقه رو هزار بار گفتن 

میتونستن بگن اون هرزه اون بی آبرو چون کاری که منشی کرده به مطلقه بودنش ربطی نداشته بخاطر هرزگیش بوده .

کلی خانم مطلقه دارن باخون جیگر بچه بزرگ میکنن بدون مرد و پشتوانه تواین زمونه .

کلی خانوم مطلقه دارن زحمت میکشن کارمیکنن خیلیا باحقوقای خیلی کمتر زحمتشون کارمیکنن که اویزون شوهر کسی نشن 

بس کنید واقعا.

@niniyar‍ بترکون که درد رو درد کسی گزاشته نشه تاپبک خوبی نیست اینجا .

دوستان لطفا تاپیکو گزارش بزنید 

هی از کلمه مطلقه تاکید می کنی ک فقط مطلقه ها خرابن؟؟دختر باکره نمی تونه خرااب باشه

ولی قبول کن اکثر مطلقه ها تور پهن میکنن واسه گرفتن و به دام انداختن شوهر بهتر.به چشم دیدم نه یه بار هزار بار