2777
2789
عنوان

مطلقه ای که منشی مطب آقای دکتر بود الان شده خانم خونش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 5541 بازدید | 184 پست
من یه مدت قهر بودم میخواستم طلاق بگیرم رفتم جهیزیه مو جمع کنم باید از دادگاه دوتا مامور می‌گرفتم که ...

اگ اوکی رفتار کنی هیچکس بخودش اجازه نمیده جرئت کنه 

درضمن این مسائل واسه ی مامور حکم جرم سنگین داره

پس داستان نسازید

♥️🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی دقیقا این اتفاق برای یکی از اقوام خودم افتاد پسر فامیلمون دکتره اون موقع که دانشجو بود با یه خان ...

پناه برخدا انشالله همه به راه راست کشیده بشن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عموما باید خیلی خرشناس  و چرب زبون باشی یه مرد خوب گیرت بیاد وگرنه از این شوهرهای بدرد نخور چه دکتر چه کارگر همه جا ریخته کاش این تحفه ها نصیب گرگ بیابونم نشن

نصیب همجنس خودشون بشن

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
من مگه گفتم همشون خرابن؟

ولشون کن اینارو یا نمی‌فهمن یا خودشونو زدن به نفهمیدن امثال این منشی حرومزاده جوری آبروی زنای طلاق گرفته رو بردن ک آدم جرات نمیکنه طلاق بگیره من یبار تا پای طلاق رفتم هنوز طلاق نگرفته بودم از درو دیوار پیشنهادای کثیف میومد هیچوقت یادم نمیره و یادمم میاد حالم از خودم بهم میخوره که به زنم که همجنسام کاری کردن گ مردا فکر کنن هرکسی طلاق گرفته حتما پایه رابطه اس

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یبار یه تایپیک خوندم که اون شخص استارتر تایپیک هم نبود مربوط به 96،97

کاربر قسم می‌خورد که با ازدواج عاشقانه با پسر فقیر در حالی که پدرش از ثروت مندان شهر بوده باعث شده پسر صاحب اعتبار بشه و مردم بهش کار بدن و حتی به عنوان کارشناس وارد صدا و سیما شده، آخرش همسرش رو بخاطر یه دختر 19 ساله طلاق داد اون کاربر هنوزم افسردگی داشت ناراحتی یه شوهر رو نداشت نارحت بود بخاطر اون همه از خود گذشتگی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مرسی قشنگم انشاالله منم منتظرم اونا هم ضربه بخورن تقاص پس بدن ولی فعلا چیزیشون نشده تو کار خدا موندم ...

خییییییلی سخته واقعا

اما به دید مثبت هم میشه نگاهش کرد اگ میرفتین زیر یه سقف و با یه بچه بعد چندسال زندگی مشترک مچشو میگرفتی ضربه ای سخت تری بود برای خودتو و بچت 

خداروشکر باز زود متوجه شدی 

ممکن هم بود بخاطر بچه گرو کشی کنه مهرتو ببخشی 

الان حداقل میتونی ادبش کنی