2777
2789
عنوان

مطلقه ای که منشی مطب آقای دکتر بود الان شده خانم خونش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4925 بازدید | 184 پست

نمی‌فهمم چرا انقدر رو لفظ مطلقه تاکید داری!!!!!

در ضمن عزیزم مطمئن باش صرفا با دلبری کردن دل آقای دکتر رو به دست نیاورده آقای دکتر هم خودش اگر ذات و شخصیت داشت به همسرش خیانت نمی‌کرد

برخی تغییرات فقط منتظر شجاعت ما هستند...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر فیلم گرگ و میش تعریف کردی هییییییی

ولی دقیقا این اتفاق برای یکی از اقوام خودم افتاد 

پسر فامیلمون دکتره اون موقع که دانشجو بود با یه خانم که لیسانس داشت ازدواج کرد و بعد باوجود یه بچه ی پسر با منشی مطبش ریختن رو هم زنش خودشو از تراس خونه انداخت پایین ولی نمرد و در نهایت زنه رو طلاق داد و با منشی ازدواج کرد

اولا تو نه شماشماچرا به خودت گرفتی ؟من ادم منطقی م و منطقی سوال پرسیدممنطق شمل از سوالت چی بود؟

وقتی طرف مطلقه بوده چی بگه؟ بگه دختر مجرد بوده؟

مطلقه بوده اتفاقی ک رخ داده رو داره تعریف میکنه 

گاردتو نمیفهمم 

خداشفا بدهد

وقتی طرف مطلقه بوده چی بگه؟ بگه دختر مجرد بوده؟مطلقه بوده اتفاقی ک رخ داده رو داره تعریف میکنه گاردت ...

حس ششم می دونی یعنی چی

استارتر نه یه بار صد بار تاکید کرد

رفت تو ذهن خواننده ک همه ی مطلقه ها همینن

خدا تو رو شفا بده بچه هم نیستی بگم بچه س

اصلاجای تعجب نداره اکثرادکترهرصنفی هولن میری چندباررفتم دندونپزشکی دکترسن پدرمنشیس هی درحال لاس زدن بودن پیش من برگشته به منشیش میگه بیامطب زعفرانیه م دوتاخم وراست جلوم بشی خودتوتاب بدی حقوقت روزیادمیکنم همشون میخندن 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

اولا تو نه شماشماچرا به خودت گرفتی ؟من ادم منطقی م و منطقی سوال پرسیدممنطق شمل از سوالت چی بود؟

اگ منطقی بودی کسی مطلقه هست رو نمیگفتی چیز دیگ  بهش بگن😂😂😂

آره منطقی هستی اونم دوبار😂😂😂🤣🤣🤣🤣