2777
2789
عنوان

مطلقه ای که منشی مطب آقای دکتر بود الان شده خانم خونش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4925 بازدید | 184 پست
بهترین کار یه موقع گولت نزنن ببخشی ها حتما تا آخررررررررین قطره مهریه تو بگیر ک تا ابد یادش بمونه ک ...

ن بابا مگ‌ دیوونم 

خیلی منو اذیت کردن مخصوصا زنیکه خراب 

خدا لعنتشون هیچ وقت نمیبخشمش چون من آسیب روحی روانی خوردم 

عاشق امام حسین♥️🫀

من زن متخصصی میشناسم که به خاطرخیانت همسرش خودکشی کرد

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی از کلمه مطلقه تاکید می کنی ک فقط مطلقه ها خرابن؟؟دختر باکره نمی تونه خرااب باشه

واقعیت اینه که پیشنهاد ناجور به افراد مطلقه بیشتره ..

عمه خود من مطلقه است بنده خدا میگه یه ادمایی بهم پیشنهاد میدن دلم میخواد ذوب شم برم زمین 

میگه حتی از فامیل ..

میگف صاحبکار تا میفهمه مطلقه ای نگاه و رفتارش عوض میشه 

حالا عمم محجبه هم هستا چادریه =|

فقط تیتر تاپیکتو خوندم بقیشو نخوندم 

منشی آخه !😑 حداقل یکی هم رده ی خودشو میگرفت 

شواهد میگه جادو به خوردش داده قاطی کرده تو نوشیدنی هاش وگرنه پزشک نمیاد منشی بگیره اونم طلاق گرفته رو ، لااقل منشی دختر بود چرا 

حس ششم می دونی یعنی چیاستارتر نه یه بار صد بار تاکید کردرفت تو ذهن خواننده ک همه ی مطلقه ها همیننخدا ...

به قول شما هر کسی ممکنه مطلقه بشع حتی خود ک الان زندگیم خیلی داغونه هر لحظه ممکنه طلاق بگیرم 

اما حرفای استارتر و تاکیدش مطلقه هارو تو چشم مردم خراب نکرده

امثال همین منشی عوضی اسم مطلقه هارو خراب کردن

من اکثر زنای خرابی که میبینم همه مطلقه هستن متاسفانه انگار عقده دارن تا مهر طلاقشون خشک نشده درجا میرن پی هرزگی این کثافتا اینهمه پسر مجرد ریخته و مرد طلاق گرفته مستقیم میرن سراغ مردای متاهل آشغال 

خودشون خودشونو تو چشم مردم خراب کردن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

واقعیت اینه که پیشنهاد ناجور به افراد مطلقه بیشتره ..عمه خود من مطلقه است بنده خدا میگه یه ادمایی به ...

می دونم عزیزم

ولی کسی ک بخواد زندگی کسی رو بدزده همه جور ادمی می تونه

فقط کسی ک جدا شده نیست منظور من اونه

واقعیت اینه که پیشنهاد ناجور به افراد مطلقه بیشتره ..عمه خود من مطلقه است بنده خدا میگه یه ادمایی به ...

بله متاسفانه

خواهر من مطلقه اس خیلی ام سر و تیپش ساده

ار مرد مسن تا جوون و کم سن تاحالا پیش اومده بهش پیشنهاد بدن 

مرد هول و احمق زیاده

باور کن بهترین کارو میکنیهرکی خیانت میبینه و مهریه میبخشه رو درک نمیکنممهریه میبخشن بچه رو میگیرن که ...

اره دیگه همینه 

زن ک مهریه رو ببخشه مرد دیگ راحت ازاااد می‌ره پی عشق و حالش ده سال هم جوون میشه 😂😂

به منم. خیلی ها گفتن مهریه نگیر توافقی تموم کن 

چون من اینارو میدونستم مهریه و میگیرم 

عاشق امام حسین♥️🫀

ن بابا مگ‌ دیوونم خیلی منو اذیت کردن مخصوصا زنیکه خراب خدا لعنتشون هیچ وقت نمیبخشمش چون من آسیب روحی ...

خیلی سخته واقعا 

امیدوارم  از این به بعد فقط اتفاقات قشنگ و عشق واقعی تجربه کنی 

اونا هم هردو  یجا پس میدن کاری رو ک کردن  مطمئن باش

سعی کن قوی باشی و آیندهتو بسازی❤

هی از کلمه مطلقه تاکید می کنی ک فقط مطلقه ها خرابن؟؟دختر باکره نمی تونه خرااب باشه

فقط خودش خوبه 

ک الان فشاری شده 

منم جدا شدم کلی ان خواستگار دارم 

ینی خرابم؟؟؟

چرابرچسب میزنی

ولی حق داره این درست نیست زمین گرده من مجردم از اینده که ادم خبر نداره آدم ممکنه هر لحظه مطلقه بشه ی ...

کاربری که ریپ زدی نیستم 

بعدم مطلقه کجاش بد هست یا صفت بدی هست 

اینطور منم کسی بهم میگه مجرد بهم توهین میکنن که میگن تو شوهر نداری 😂😂😂

خوب منشی متاهل هم بود میگفت منشی متاهل بود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من همیشه ب خانومای این سایت گفتمخیانت دیدین به هیچ عنوان تا خونه زندگی و ابروی اون هرزه ک هوار شده ت ...

درود. بهترین کامنته انصافا. منم به این معتقدم. نباید به راحتی خونه زندگی رو میداد دستش. آبروشونو میبرد، حقشو ازش میگرفت و بعد مثل زباله پرتش میکرد

کج کلاه خان یارمه