2777
2789
عنوان

صابر کاظمی برای همیشه پر کشید🖤🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 55 پست
ی هفتس تو رختوخوابم حموم به زور میرم دائما سرخاکم چشمام تاره عاشقش بودماما خجالت ترس تپش قلب داشتم ن ...

ووای من واقعا نمیدونم چطوری آرومت کنم ولی واقعا درکت میکنم 

امیدوارم زودتر بتونی کنار بیای با این موضوع😭

ممیفهمم منم همینطور قطعا فقط ما نبودیم که اینقدر دوسش داشتیم خیلی ها دوسش داشتن همینطور

آره قطعا‌. 

خیلیا مثل من و شما دوسش داشتن‌.

به نظرت کسی هم تو زندگیش بوده‌؟ پارتنری چیزی‌.‌. 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره قطعا‌. خیلیا مثل من و شما دوسش داشتن‌.به نظرت کسی هم تو زندگیش بوده‌؟ پارتنری چیزی‌.‌.

نمیدونم  

من خیلی آدم حساسی هستم تو عشق و عاشقی ولی این سری گفتم مهم نیست بهش نرسم فقط مهم اینه زنده باشه سهم یکی دیگه باشه ولی زنده باشه مهم نیست پس بزنه منو ولی زنده باشه با خودم گفتم و به خودم قول دادم وقتی به هوش اومد هرطور شده پیداش کنم احساسمو بهش بگم  مهم نبود بگه نه مهم این بود من حرفمو زده باشم و عشقم سالم و سلامت زنده باشه

ولی عشقم هیچوقت برنگشت 

نمیدونم من خیلی آدم حساسی هستم تو عشق و عاشقی ولی این سری گفتم مهم نیست بهش نرسم فقط مهم اینه زنده ...

آخییییییی‌ منم همین.

دوست داشتم هر طور شده ی بار ببینمش حالا تو سالن مسابقات،فرودگاه،شهرش یا هر جای دیگه‌ و ی توپ امضا شده هم ازش داشته باشم‌ و فقط سلامتی و موفقیت و درخشیدنش رو ببینم‌.

ولی حیف ک نشد و برای همیشه آسمونی شد‌.🥲😭

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

دوستان بگین بنظرتون مرگ مغزیش اتفاق بوده یا از قصد کسی کشتتش‌؟؟

نمیدونم من خیلی آدم حساسی هستم تو عشق و عاشقی ولی این سری گفتم مهم نیست بهش نرسم فقط مهم اینه زنده ...

بنظرت مرگ مغزیش اتفاق بوده یا از قصد کسی کشتتش‌؟؟

خیلی ناراحت شدم بااینکه تا الان اصلا نمیشناختمش 💔خدا رحمتش کنه

خدا بیامرزش‌. با اینکه مدت کمی تو تیم ملی بود ولی لحظه ها و خاطرات ماندگار از خودش به جا گذاشت.‌

منم دلم براش خیلییی میسوزه واقعا میخواستم از نزدیک ببینمش از وقتی رفته بود کما فقط خبرهارو چک میکردم تا خوب شه و منتظر یه معجزه بودم اونم دیروز فوت کرد انقدر گریه کردم که نگو واقعا خیلییی جووون بود خیلی زود رفت و حالا حالا ها داشت موفق و شهرت میافت که...

خدا به پدر و مادرش صبررر بده

منم دلم براش خیلییی میسوزه واقعا میخواستم از نزدیک ببینمش از وقتی رفته بود کما فقط خبرهارو چک میکردم ...

به خدا قلبم پر از درده‌. منم از وقتی فهمیدم رفته کما روزی نبود ک خبر هاشو چک نکنم‌. گفتم جوونه شاید خدا براش معجزه کنه‌.

اما این دنیا ارزشی نداره و معجزه وجود نداره‌.