2777
2789
عنوان

صابر کاظمی برای همیشه پر کشید🖤🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 55 پست
منم همیننننننننننن‌‌.😭😭هم عاشق بازیش بودم هم اخلاق و ظاهرش‌.از دیروز همین جور عکس های سردخونه و ان ...

ممن از وقتی فهمیدم چیشده تاپیکامو ببین داشتم میمردم مریض شدم 

الانم خیلی داغونم نمیدونم چطوری عمق این دردو توصیف کنم خشک شدم آب شدم عشقم دو متررو ۵ سانت قدش بود خاک لعنتی چرا گرفتیش ازم😭من چطوری با اون قدش طاقت بیارم

بباهم دوست بودین؟😭 میدونی چقدر تو عذابم وقتی حتی یک نفر درکم نکرد؟ همه گفتن طبیعی نیستم عجیبم چطور ...

دوست نبودیم 

دوست نشدیدم اما جلو نیومد نمیدونم چراا دلتنگشمم تو شوک خبرشم گاهی میگم دروغه خیلی حس میکنم زندس

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم کشته باشنش ولی اگه اینجوری باشه باید پیگیری کنن لاقل

نمی دونم‌. یعنی از قبل رگ مغزش مشکل داشته‌؟ پس چرا هم تیمی روسش مصاحبه کرده بود می‌گفت‌ کشتنش‌؟! ی سری هم می‌گن سیم برق انداختن تو استخر‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

ععلی اصغر مجرد این چی بود گذاشت من مردم با دیدنش خدای من من دارم میمیرم هر آهنگی گوش میدم قلبم دردرم ...

😭😭😭😭😭

مجرد و اسفندیار خیلی احساسی گذاشته بودن قلبم درد گرفتهههههههههههه‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

نمی دونم‌. یعنی از قبل رگ مغزش مشکل داشته‌؟ پس چرا هم تیمی روسش مصاحبه کرده بود می‌گفت‌ کشتنش‌؟! ی س ...

قطعی ترین جریانش برق گرفتگی تو استخره که باعث سکته قلبی شد💔

به هر حال باید پیگیری کنن این بچه تو کشور غریب این بلا سرش اومد و اینکه قطری ها مسئول این اتفاقن و باید جواب بدن

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
ممن از وقتی فهمیدم چیشده تاپیکامو ببین داشتم میمردم مریض شدم الانم خیلی داغونم نمیدونم چطوری عمق این ...

من اصلا نمی‌تونم‌ باور کنم‌.

سر و گردنم‌ داره از درد می ترکه‌. قلبم درد می کنه‌.

قد و بالاش رو دیدی تو مراسم تشییع‌؟😭😭

خدااااااااااااااااااااا‌.

دوست نبودیم دوست نشدیدم اما جلو نیومد نمیدونم چراا دلتنگشمم تو شوک خبرشم گاهی میگم دروغه خیلی حس میک ...

ممیفهممت هردو درگیر عشقی بودیم که از وجودمون خبر نداشت سرنوشت شبیه هم داشتیم تو چطوری اروم شدی؟ چند وقت گذشته؟ کمکم کن فراموش کنم

قطعی ترین جریانش برق گرفتگی تو استخره که باعث سکته قلبی شد💔به هر حال باید پیگیری کنن این بچه تو کشو ...

دکترش گفت تو تصاویر دوربین صابر نشسته بود جلو استخر نگاه می کرد یهو سرش رفت عقب و صدای خر خر و بعد افتاد‌. بعدم احیا و بقیه ماجرا... 

آره حتما باید پیگیری کنن‌‌.

ممیفهممت هردو درگیر عشقی بودیم که از وجودمون خبر نداشت سرنوشت شبیه هم داشتیم تو چطوری اروم شدی؟ چند ...

من الانم غرق اشکم اروم نشدم هفت روزه

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

من اصلا نمی‌تونم‌ باور کنم‌.سر و گردنم‌ داره از درد می ترکه‌. قلبم درد می کنه‌.قد و بالاش رو دیدی تو ...

نه اونجا ندیدم نمیتونم طاقت بیارم وقتی سرچ میکنم بیشتر نگاه میکنم نفسم بند میاد 

تو مثل من روش کراش بودی؟ البته من عاشقش بودم فراتر از کراش

نه اونجا ندیدم نمیتونم طاقت بیارم وقتی سرچ میکنم بیشتر نگاه میکنم نفسم بند میاد تو مثل من روش کراش ب ...

آره‌.🥺

حالم خیلی بدههههههه‌ دارم دیوونه می‌شم‌.

ببمیرم برای دلت آروم باش عزیزم درکت میکنم

ی هفتس تو رختوخوابم حموم به زور میرم دائما سرخاکم چشمام تاره 

عاشقش بودم

اما خجالت ترس تپش قلب داشتم نمی شد برم ببینمش وایی الان میرم سرخاکش خجالت ندارم ترس نیس ارامش