ثمین_شاپرک مدیر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1266 عنوان دخترم کلاس پنجمه بلوغ زودرس | مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 149 پست دخترم کلاس پنجمه متولد اخرشهریور ۹۴ الان یهویی یکم سینه هاش برجسته شده و یکم روی آلتش موهای کرکی ولی بلند روییده به نظرتون بلوغ زودرسه؟قدش تقریبا ۱۴۰ ایناست میترسم بلوغ زودرس بشه هم قدش کوتاه بشه تقریبا کی باید پریود بشه دخترم؟ ترجیح میدمبا آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏 1404/08/15 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلرنگ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4006 دخترت هم دیر میشه اکثرا مادر و مادربررگ و خاله میکشن بچه ها نمیدونم دیگه اینو.. فقط میدونم دخترم خیلی چشم وگوش بازه.. البته خیلی مودبه ها.. ولی یه چیزایی ازش میبینم حالا نمیدونم اینام باعثه یانه
ثمین_شاپرک مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1266 سینه هامو قشنگ یادمه درد داشت از به مامانم گفتم برام توضیح داد.. کلا دختر بسیار پرمویی بودم از وقتی ... ارخ دخترپنم میگه دردمیکنه ترجیح میدمبا آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18357 چی شد؟؟ از کی موهاتو اصلاح کردی اونم یادته؟ دختر منم درمونه کرکه زرد رنگ اما پرموعه من میخوام از ششم بگم پاهاش اصلاح کنه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
گلرنگ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4006 پر مویی خیلی بده اره.. اولین بار رفتم اصلاح دوکیلو کم کردم.. اینقدر پشم الو بودم
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18357 نمیدونم دیگه اینو.. فقط میدونم دخترم خیلی چشم وگوش بازه.. البته خیلی مودبه ها.. ولی یه چیزایی ازش می ... همه ی بچه های الان از ما چشم گوش باز ترن هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
ثمین_شاپرک مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1266 نمیدونم دیگه اینو.. فقط میدونم دخترم خیلی چشم وگوش بازه.. البته خیلی مودبه ها.. ولی یه چیزایی ازش می ... مثلا چی دیدی عزیزم من چیز خاصی ندیدم شایدم دقت نکردم ترجیح میدمبا آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
گلرنگ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4006 از کی موهاتو اصلاح کردی اونم یادته؟ دختر منم درمونه کرکه زرد رنگ اما پرموعه من میخوام از ششم بگم پاه ... دقیقا برا عقدم.. ما اینقدر بسته بزرگ شدیم که اجازه اینکارا رو نداشتیم
melisa100100100 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6877 اره.. اولین بار رفتم اصلاح دوکیلو کم کردم.. اینقدر پشم الو بودم وای خدا
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18357 دقیقا برا عقدم.. ما اینقدر بسته بزرگ شدیم که اجازه اینکارا رو نداشتیم وااای توروخدا توی عقده منم پر مو بودم اما از راهنمایی اصلاح میکردم هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
ثمین_شاپرک مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1266 منم پنجم شدم🥲 قدت چنده الان عزیزم؟ ترجیح میدمبا آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
گلرنگ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4006 مثلا چی دیدی عزیزم من چیز خاصی ندیدم شایدم دقت نکردم کلا اطلاعاتش بالاست.. مثلا میدونه طلاق یعنی چی ولی من تا پوتزده سالگی نمیدونستم ازدواج یعنی چی.. حالا طلاق بماند
h4431 عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 2683 نمیدونم دیگه اینو.. فقط میدونم دخترم خیلی چشم وگوش بازه.. البته خیلی مودبه ها.. ولی یه چیزایی ازش می ... مثلا چیا میگه؟؟؟ چیا دیدی تا حالا